Müzik & Etkinlik Spotify hot şarkılar icin playlist isim önerisi? MarilynsHere Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor soru yukarıda, guzel cevaplar bekliyorumm 🤙 Güncellemeler+1 yıl sarki onerisi degil , playlistim için isim onerisi istiyorum. içinde se. KS sırasında calinabilecek arkaplan sarkilari olacak , havali bi isim bulun dalgasina dgil Spotify hot şarkılar icin playlist isim önerisi? Cevapla Spotify Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Bence ForevetSongs olsun 0 0 Yorumla
Beyfendi0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl X e bayılıyorum ya Sabah kalkınca ilk yaptığım kullanıldığı takmak kafayı yedim sanırım 0 5 Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Adamın ölmedi onu daha değerli yapırıyor sanırım Yorumla amogori +1 yıl play listi paylasirmisin Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Kanka kimliğini ortaya çıkarıyorsun ama Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Kimliğimi* Yorumla amogori +1 yıl ozelden? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
"Modumuzu Yakalıyoruz" nasıl? :)
Bence ForevetSongs olsun
X e bayılıyorum ya Sabah kalkınca ilk yaptığım kullanıldığı takmak kafayı yedim sanırım
Adamın ölmedi onu daha değerli yapırıyor sanırım
play listi paylasirmisin
Kanka kimliğini ortaya çıkarıyorsun ama
Kimliğimi*
ozelden?
benim listemde begenilmicek sarki yok