Sakin şarkıların ve saf müziğin son derece sakinleştirdiğine ve odaklanmamı sağladığına inanıyorum.

Sakin şarkıların ve saf müziğin son derece sakinleştirdiğine ve odaklanmamı sağladığına inanıyorum.

Üniversite dönemimde hep sınavlara çalışırken aynı şekilde derslere odaklanmak için, müzik dinlerim. Fakat öyle hareketli parçalar değil. Klasik müzikler, sakin ve ruhu besleyen ritimler eşliğinde odaklanmamı sağlardı..
Müzik ruhumuzu açar 🤭
Cevap
14Cevap
Müzik her zaman dikkatimi toplamamı sağlar daha iyi konsantre olurum müzik dinlerken.
Bence dikkat dağıtır buna klasik müzik te dahil. Ama buna rağmen dinliyorum bir işi kuru kuru yapamıyorum müziği ruhun kokaini olarak görüyorum
Ses olan hiçbir yerde odaklanamam. Müziği keyfî dinlerim sadece. Herhangi bir şeyle uğraşırken dinlemem.
Müziğin beni uyuşturduğunu biliyorum ve bu uyuşturucuyu seviyorum. :)
Bir işe odaklanma gerekiyorsa sıfır ses olmasını isterim. Müzik dikkatimi dağıtır
Odaklanmam gereken bir iş ise müzik çalsa bile duymam.
Ders falan çalışırken dinleyemem asla kitap okurken de dikkatimi dağıtıyor
Odaklanmama yardım ediyor.. Ruhumu o işe katabiliyorum bu da daha verimli olmamı sağlıyor
Ben daha çok enerji dolu şarkılar tercih ederim çalışırken.
Gece ise daha sakin, daha derin şarkılar tercih ediyorum
Kavgaya giderken kurtlar vadisi pusu müziklerini öneririm gayet dövüşü etkiliyor 😂😂
😂😂
Bilmem genelde zorlaştırır odaklanmamı ama sessizliği de sevmem
Ben müziksiz ders bile çalışmam o zekadan zekaya değişir benim dikkatimi hicbisey bozamaz
Her türlü müzik benim dikkatimi dağıtıyor. Bir süre sonra yaptığım işi bırakmış, kendimi müziğe kaptırmış halde buluyorum.
Dikkatimi dağıtıyor
Müzik dinlerken müziğe odaklanmak gerek bu yüzden odak noktası müzik olmalı
Bazı sözsüz müzikler odaklanmamı sağlıyor
Dikkatimi dağıtıyor.
Benim dikkatimi dağıtır şahsen
Müzik dikkat dağıtır sadece eğlenme sağlar
Kafamın dağılmasına yardımcı.
Müzikle daha rahat yapıyorum işlerimi 😄
Müzik uyuşturur
Dikkat dağıtır
Dikkatimi dağıtır
Bisi sağlamaz