Müzik & Etkinlik 1 ay Arkadaşlar kötü bir alışkanlığım var istersem bırakabilir miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bana zararı çok aşırı aşırı delirircesine müzil dinliyorum günlük hiçbir işime odaklanamıyorum Arkadaşlar kötü bir alışkanlığım var istersem bırakabilir miyim? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kalkıncagidelim Takip Et Bilge Yaş: 33 , eig 95% 1 ay Bende ömrüm boyunca neredeyse hiç müzik dinlemiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 9 yorumu gör Soran 1 ay Ne güzel maşallah Yorumla Kalkıncagidelim 1 ay Evde odamdayım şimdi dizi film haber video izlemek varken müzik mi dinlicem allah aşkına çok saçma müzik dinlicek zaman yokmu tabi var iş yaparken ya da sahilde otururken olabilir Yorumla Soran 1 ay Birinin beni bu müzikten kurtarması gerek Yorumla Kalkıncagidelim 1 ay Gel kurtarayım ayıp ediyon Yorumla Soran 1 ay Nasıl yapıcam Yorumla Kalkıncagidelim 1 ay Dizi film ve oyun oyna müziği unutursun sonrada dizi filmi oyunuda azaltırsın Yorumla Soran 1 ay Başka alışkanlıklar edinmek ders çalışmak sayılır mı Yorumla Kalkıncagidelim 1 ay Ders çalışmakta müzik dinleme isteği uyandırır Yorumla Soran 1 ay Yok ya benim müzik dinleme şeklim normal değilki dans etmem lazım Yorumla
Patates33456 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 ay 24 saat boyunca hiç kapatmadan dinle o müziği sikilsan bile 1 dk boş durmaman şartıyla daha sonrasında sikilacagina eminim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kedilerinkölesi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 ay 18 19 yaşlarında ben de çok dinlerdim şu an hiç dinlemiyorum zamanla sıkılıyorsun zaten Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 5 yorumu gör Soran 1 ay Ben sıkılmıyorum keşke sıkılsam Yorumla Soran 1 ay Sence napmalıyım Yorumla Kedilerinkölesi 1 ay Zamanla sıkılırsın merak etme sabah müzikle uyanır gece müzikle uyurdum ben de ☺️ gün içinde de çok sık dinlerdim bence tadını çıkar Yorumla Soran 1 ay Annem çok üzülüyor kendim için değil de annem için bırakıcam Yorumla Soran 1 ay Kadın yıllarca uğraştı Yorumla
hazarayva Takip Et Bilge Yaş: 23 , eig 94% 1 ay Müzik ruhun gıdasıdır 🤌🏽 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Bana zarar veriyor Yorumla hazarayva 1 ay Hiç bişi omaş müzik dinliyerek iş yap Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 39 , eig 99% 1 ay dinle Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Bende ömrüm boyunca neredeyse hiç müzik dinlemiyorum
Ne güzel maşallah
Evde odamdayım şimdi dizi film haber video izlemek varken müzik mi dinlicem allah aşkına çok saçma müzik dinlicek zaman yokmu tabi var iş yaparken ya da sahilde otururken olabilir
Birinin beni bu müzikten kurtarması gerek
Gel kurtarayım ayıp ediyon
Nasıl yapıcam
Dizi film ve oyun oyna müziği unutursun sonrada dizi filmi oyunuda azaltırsın
Başka alışkanlıklar edinmek ders çalışmak sayılır mı
Ders çalışmakta müzik dinleme isteği uyandırır
Yok ya benim müzik dinleme şeklim normal değilki dans etmem lazım
24 saat boyunca hiç kapatmadan dinle o müziği sikilsan bile 1 dk boş durmaman şartıyla daha sonrasında sikilacagina eminim
18 19 yaşlarında ben de çok dinlerdim şu an hiç dinlemiyorum zamanla sıkılıyorsun zaten
Ben sıkılmıyorum keşke sıkılsam
Sence napmalıyım
Zamanla sıkılırsın merak etme sabah müzikle uyanır gece müzikle uyurdum ben de ☺️ gün içinde de çok sık dinlerdim bence tadını çıkar
Annem çok üzülüyor kendim için değil de annem için bırakıcam
Kadın yıllarca uğraştı
Müzik ruhun gıdasıdır 🤌🏽
Bana zarar veriyor
Hiç bişi omaş müzik dinliyerek iş yap
dinle