Merhaba ben mert uğuz grip oldum ve sesim iyi çıkmıyor sizce bugün Tuğba Yurt konserine Sultanbeyli Necmettin Erbakan a gitmeli miyim yoksa gitmemeli miyim? Yorumlarınız çok değerli? Unutmayın ben bir engelliyim... Ve yorumlarınızı objektif olarak ve küfürsüz ve sinkafsız olarak söylemenizi olarak rica ediyorum... Unutmayın ki hepimiz insan da olsak engelli adayı ve engelli de olsak insanız icabında...
Sultanbeyli Necmettin Erbakan konserine Tuğba Yurt a gidilmeli mi?
Sultanbeyli Necmettin Erbakan konserine Tuğba Yurt a gidilmemeli mi?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Burada sen yenisin galiba hoş geldin ❤️ aramıza 🙂
Gitme bence griplisen
Merhaba kardeşim yok yeni değilim 2 yıldır aslında kızlar soruyor orada varım da ilk defa senin yorumuna denk geldim gitmeyeceğim bir bir hafta ara bir hafta ara vermek durumunda kalacağım konserlere ama Sultanbeyli Necmettin Erbakan yani daha doğrusu Nurettin Rençber konseyi ile başladım Sultanbeyli Necmettin Necmettin Erbakan sahnesine bir haftada vermek beni çok üzdü gripli olmanın koşulu da buydu zaten çok ağır bir şekilde yani hafif şekilde atlatacağımı da biliyorum önümüzdeki hafta 9 Aralık Cuma günü olması gerekiyor herhalde saat 6'da akşam 18.00'da çok güzel bir söyleşi ile kadın başına söyleşisi ile Sultanbeyli'de olacağım o zaman da gri bir mal satmış oluyorum annem de o zaman gelmiş oluyor memleketten ardından Hande Ünsal konserinde olacağım saat bence 8'de sonrasında akşam 8'deki Hande Ünsal konserinden sonra 10 Aralık Cumartesi günü saat yine akşam 6.00'da canan canan diyorum pardon özür dilerim Cansu Canan ve Ayşe sucuğuyla çok Efsane bir söyleyişi de daha olacağım ardından da Suzan kardeş konseriyle yine akşam 8.00'de yine Necmettin Erbakan Kültür merkezi'nde Sultanbeyli'de olmaya ve şarkıları mırıldanmaya devam edeceğim aslında sesim yerine geldi ama ben gripli olduğum için gitmeyeceğim lütfen kusura bakmayın demem gerekiyor inşallah Tuğba yurt'u da sevgili Tuğba kardeşimi de inşallah daha geniş bir zamanda daha ağlıklı bir şekilde İnşallah sesimin çıktığı vakitlerde sağlıklı olarak gripsiz olarak izlemeye ve de şarkılar söylemeye �nşallah devam ederim sevgilerimle...