Durmaz susar, hayata küser, döner dolaşır, yine yeşeririm...🎈 Ama ben inanmam asla, mutsuz yarınlara...💃🥳
Beni şarkı yapmışlar haberim yok🤪🎈
Durmaz susar, hayata küser, döner dolaşır, yine yeşeririm...🎈 Ama ben inanmam asla, mutsuz yarınlara...💃🥳
Beni şarkı yapmışlar haberim yok🤪🎈
Bu parçanın sadece bir bölümünün beni yansıttığını düşünüyorum.
"Ama belki de hataların hepsi benim... Belki de şikayet etmemeliyim... Bütün zayıflıklarım ve başıma bela bu canavarlar... Beni boğmadan onları ben yok etmeliyim!"
https://www.youtube.com/embed/LLa3vfzo5AoBu parçanın ise tamamıyla beni anlattığını düşünüyorum. 🤷🏻
Çok güzel, özellikle Birileri
Evet öyle. Teşekkürler.
Zamanında duygulardan ırak, felç gibi hiçbir şey hissetmeyen bir kadındım.

Ve o zamanlar çok sevdiğim NF'in Parlayzed (felç) adlı rap beni anlatıyordu.
https://www.youtube.com/embed/DHhHUZsXTBkLakin şu an her yanım aşkla dolu. Duyguları haddinden fazla bir şekilde yaşıyorum. Aşkın getirdiği mutluluk, heyecan, kıskançlık duyguları gibi... Hiç geçmez sanıyordum ama geçti. Ben bu şarkıyı dinlemeyi bıraktım. Ama en son beni anlatan anlamlı şarkı buydu diye paylaşıyorum.
Cevap
10Cevap
Sanırım bu şarkı tam beni anlatıyor 😂Buray'ın sevdiğim şarkılarından bir tanesi..
bu şarkıyı seviyorum
Çok iyi👍🏻
Öhöm öncelikle nasılsın diye soram (bi soruda nasılsın diye soran yok demiştin ona istinaden ben soram didim). Beni anlatan bi şarkııııııı sanırım yok. İfit yok. Varsa da haberim yok çünkü dinlemiyom. Hepsi iğrenç
Çok teşekkür ederim. Aylar önceki sorum djsjdj Ben iyiyim demeyi özledim🙄 Sen nasılsın? Şarkı olmasa hayat koca bir boşluk olurdu. Ruhun tek gıdası gerçekten.
Benim müzik zevkim başka. Ben de çomçok iyiyim. Neen var annat bakim özel diilse
Canım depresyona girmek istedi 🙄
Aaa çık ordan, girme bakim. Sitenin %250si depresyonda zaten ciyak ciyak ağlıyo. Sen yapma bari brütüsçüm
Ayda yılda bir giricez onda da rahat yok 🙄 Bir girdim herkes ağlıyo enerjini emiyor bunlar
Ben ciyak ciyak dün ağladım o da ortama ayak uydurim diye. Şimdi çomçok iyiyim sşdlfks. Sorumun da linkini atamıyom lanet ossun
jsjdjsjd hiç çekemem benim depresyonum bana seninki sana 🤣🤣
formalite icabı girdim yaf. Ben depresyona girmem. Ben ne gircem başkası girsin. İntihar edenler de oluyo bakıyom ööle
okadar değil. Hem intihar etmek için o kadar çaba gösteremem. Gidicem bilmem kaçıncı kata çıkıcam, yok köprüye gidicem yok eczaneden ilaç alıcam çok uğraştıırıcı incilerim dökülür benim
Şarkı güzel ama klipteki adam sinirlerimi zıplattı. Maganda resmen. Psikolojimi bozdu man yak jdjsjdjsjd
Şarkıyı beğenmene çok sevindim🥰
Klip onlara ait bir şey diyemeyeceğim jdjdjdsjdjsjs
😂😂🙏🏻
çok fazla şarkı var hangisini atsam bilemedim. o yüzden atmıyorum :D
Bendede çok var en son bu vardı bunu attım jdjdjs
al hadi sana bunu atayım :D
https://www.youtube.com/watch?v=47RJQ2B3i0U
Yaaa en sevdiğim şarkılarından 😇🙏🏻
Kahretmesin ne kadar mükemmelim 🤣 beni anlatan şarkı yok
sjajsjajjajsaj siteye özgüven aşıladım 🤣
Vay arkadaş ya benim mükemmelliğimden kendine pay mı çıkardın sen 🤣
O benim siteye getirdiğim mükemmellik. Benden önce dutluktu buralar jdsjdsjdjs
🤣🤣 Ne dutu be fındıklıktı herkes fındık kırıyordu sen daha ergen bile değildin
Cevap vermeye tenezzül ettim diye niye terbiyesizleşiyorsun? çekilebilirsin veya sen defol direkt.
Yaa jdsjdjsPsikolojimi bozma
Bizde böyleeee 🤪🤪🤪
Şu sıralar bu..
Her sözü doğru djsjdsjd Güzell 😂
Bombalardan daha gürültülü parçalanıyorum...
Bu şarkı
Sebnem ferah - artık kısa cümleler kuruyorum, can kırıkları
Saçları bal rengi yanakları allana allanaaaağ
bu aralar boyle :/
Hayatım kaymış hangi yönde olduğu bilinmez 🙃
Çok güldüm buna djsjdjs Umarım iyi tarafa doğru kayıyordur 😂
Umarimmm😂
Duygularım darmadiginn anlayamazsın
Cok var
Arnavut kaldırımı
Ozan Beşir ELFİDA 🌹
Kazım koyuncu : Dido