Her emeğe saygım var lakin her emeği beğenmek zorunda değiliz.
Sizi utandıran bir şarkı var mı?

Bu şarkı kulaklarım için bella değil, bela.
Her emeğe saygım var lakin her emeği beğenmek zorunda değiliz.
Sizi utandıran bir şarkı var mı?

Bu şarkı kulaklarım için bella değil, bela.
Hayır. Saçma şarkıları çıkaran kişiler "insanların ne dediğini takmayan" kişiler oluyor. Düşüncelerini açıkça söyleyen kişiler. Sırf özgüvenleri yüzünden saygı duyuyorum bu kişilere
Bunun özgüven ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ben de çıkıp saçma bir şarkı yapsam haliyle linç edilirim. Bunun bilincindeyim. Ayrıca insanların kulak sağlığını düşünüyorum. Genelde sosyal medya üzerinde yapılan tüm saçma şeyler paraya bakar. İnsanların ne dediğine değil de paranın ne kadar geleceğini düşünürler. Çünkü günümüzde rezil olarak zengin olmak çok daha kolay.
Bir yerde haklısın ama bir yerde de şöyle bir durum var: insanlar da kendilerini kontrol etme becerisine sahip değiller. İzlemeyebilirler, seyretmeyebilirler. Örneğin ben Enes baturu hiç sevmem, videolarına da tıklamam, YouTube da önüme çıkarmıyor sağolsun.
Biraz da bizim elimizde aslında, seyircisi, dinleyicisi olmayan biri sonunda bırakır. İnsanlarda da hata var
Şarkı dinlemekten utanmamda aile yanında dinleyemediğim bir kaç şarkı var. 😄

Tarkan - Acımayacak
Gel gel gel güzelim söz hiç acımayacak

Simge - Öpücem
Aç koyunu gircem dudağından öpücem

Gülşen - Seyre dursun aşk
Gel sevişe sevişe konuş ya da konuşma seyre dursun aşk.

Murat Dalkılıç - Bir güzellik yap
Bir güzellik yapsana gece benle kalsana kitabına uydur gel olsada olmasada çekeceğin var elinden alacaklıyım teninden ne dediğimi anladın sen acil durum uyansana 😄
Hepside güzel şarkı severek dinlerim eşlik ederim ama büyüklerin ailemin yanında dinleyemem azmış bu derler fkgkglh.
Emeğine sağlık. 💌
😘🌺
Bilgisayarım yok 🥺
Beni ye utancından 🥺
💋merci
Rica ederim. ♥️
Cevap
7Cevap
Utandığım bir şarkı olmadı
😂😂 silk beni silk beni kendime getir sana ihtiyacım var 😂😂şarkısni çok gereksiz buluyorum söylemesi de çok manidar bir hal alıyor 😂😂
Kesinlikle.
😂😂😂
Rapin keko hali hiç çekilmiyor ya pop bir şekilde en kötüsü bile tekerleme gibi gidiyor ama rap ı ıh
Yeni nesil Rap'i, rap olarak görmeyi bıraktım şarkı yerine koymuyorum bile. Ben de ağzımla iki uygun söz söyleyip, auto tune'a basmasını bilirim yoksa. Çok haklısın.
Evet ela ela gözlerim fena fena desem bak nakaratı hazır bile ahsjs iki üç tane de etrafa 💩olduklarını hatırlatıp kendimi üstün görsem tamamdır
İşte yılın rapper kadını, Annas The Yargı Machine!
Yo yeee burdan beni çekemeyen tüm dinleyicilere ve biricik popcorn dinleyicilerime bir nah yapmak istiyorum çok asiyim en keko benim her gün karakollarda ifade veriyorum yeeaahh
Bu nee
Şu saçma sapan taladro mu ne öyle birileri var. Utancımdan evi yiyorum birisi dinlerken. Çok kötü ulan.
Niye öyle dedin be
Dinlerken hiç utanmıyor musun be?
Mixleri sarıyo😔😔
Tamam tamam üzgün atma, çok sarıyo.
🥹
Hahahaha emoji görünmüyor bende. Atma atma.
Mamdmsms peki
"90 60 90 vücudum var, doya doya bitmez tadım var". Dinlerken ben bile utanmıştım yani.
The Weeknd’in Nükhet Durunun sözlerini kullanarak yapmış olduğu “Often” şarkısını dinlediğim de İngilizce bilen Türk müşterimizin “aa bu nasıl şarkı kız ahahaha” demesi…. Hiç unutmam sözlerine bakmamıştım 🥹🥹🥹
SoMo'nun or nah sarkisini cok seviyordum bir ara, ta ki sozlerine dikkat edene kadar. Kimseye onermem. 👀
Arsız bela yüzüğü takmış evleniyor 😂
Ah hiç sorma. 2011 zamanlarında bangır bangır çalardı...
Ha bir de yandaşı Âsi Stayla vardı değil mi?
Gaziantep rekırdss diye bağırıyordu ahahh
Ha biri de Sivaslı idi ama.
Ya ben duvarı yiyorum çakalı dinlerken.
Ben buzdolabını sırtlayıp götürüyorum 😂
Offf utanıyorum yatağı pencereden fırlaticam
akdlks o kadar utaniyorum ki soyleyemicem
Aaa söyle lütfen
hepsi 1 grubunun tum sarkilarini ezbere biliyorum ahshs
Ben bilgisayarımı yiyip geliyorum
güne açan çiçekler gibiyiz yalan yalaaaan öyle saf ki sevgimiz 😥
Yalaaaaaaan
KIZGIN GÜLLERİN ÜSTÜNE DÜŞM DOLUNAYIM BEN GLWÖVLELVÖELVÖE yeterli bence
Iyy
https://youtu. be/05GVlrNg4Ew
Vara vara vardım su veren derenin bellerine
Helo Malatya ne var ne yok orada
Yaşamadım öyle bir durum
Peşimde
Eğ eğ eğ eğ
Kasım şeren miydi la neydi
Ahahshs şarkı sözü olmasa hiç anlamam ne dediğini 😂
Adam elinden gelenin en eğeğeğeğisini yapıyor dalga geçmeyin.
Silk beni şarkısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?