Taylor Swift iki yıl aradan sonra albüm çıkardı <3 Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift'in 10. stüdyo albümü Midnights bugün piyasaya çıktı.

https://open.spotify.com/album/151w1FgRZfnKZA9FEcg9Z3?si=VqG-vCXtQ3C_HGknautJ-g
Taylor Swift iki yıl aradan sonra albüm çıkardı <3 Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift'in 10. stüdyo albümü Midnights bugün piyasaya çıktı.

https://open.spotify.com/album/151w1FgRZfnKZA9FEcg9Z3?si=VqG-vCXtQ3C_HGknautJ-g
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Dinlemedim ama orada birda gördüğüme göre sevgili yapiyo sonra ayriliyo sonra eski sevgilisine giydirdiği şarkılar yapıyo demek ki iki yıl biraz kesat gecmis halbuki çirkin hatun da değil neden öyle oldu ki acep 🤣🤣
aslında tam olarak öyle değil eski albümlerinde ayrılıklar ve eski sevgilileri üzerine bol bol şarkı yazdığı doğru, bir röportajında 'mutlu bir ilişkim var, uzun süreceğini de düşünüyorum ve ayrılık şarkısı yazamamak beni korkutuyor' diyerek kendini de tiye aldığı da doğru fakat 6 yıldır ilişkisi var, son 3 albümünde de bazı şarkılarının yazarlarından olarak geçen 'willliam bowery' isimli şahıs da 6 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşının takma ismi :D
Anti-hero ile başladım çok güzel bence ama kıyamıyorum hepsini dinlemeye. Bir de albümdeki tüm şarkıların klibi olacağı söyleniyor o yüzden klipler çıktıkça mı izleyip dinlesem bilemedim.
arabada çok iyi oluyo dinlemek yeni albümünü komple indirdim bugün sesi açtım tesisatta çok iyi gerçekten bahçeli tunalı kızılay gezdim durdum :D :)
Hiç bir şarkısını dinlemedim merak da etmedim nasıl oluyor da Spotify çöküyor ya
Spotify ın yaptığı Resmi açıklamaya göre, 24 saat dolmadan Spotify tarihinde ilk gününde en çok dinlenen albüm rekorunu kırdığı için anlık bir çökme yaşadı Spotify :D
Dinledim beğenmedim abartmışlar
Hayir dinlemedim. şu an buradan okuyorum😅
Dinlemedim ama bakalım merak ettim 👍
Taylor çok değişti
Hiç bir şarkısını dinlemedim aslında.
Müzik dinlemeyi bıraktım bayadır.
Dinlemedim dinlemem de
Şu an dinliyorum ilk aşkım gene döktürmüş
yoo dinlemedim
dinlemedim
Cardio B yolunu açtı
Bu kadını hiç dinlemedim