Eski müzikleri sık sık arıyoruz. Hep deriz "80ler ve 90lar bir başkaydı" diye. O dönemlerde yaygın olan dolaplı müzik setleri vardı altına kasetler dizili kimisinde plak çalar da vardı. Schneider vardı bizde 17 Ağustos depreminden sonra görmedim bi daha. Sanırım taşınırken atıldı satıldı gitti bi şekilde. Burada hâlâ daha bunlardan kullanan ya da evinde olan var mı?
Ahaha evet ben de klavyeyi bağlayıp o zamanın izabelyasıydım 😂😂😂 2 kaset kullanarak kayıtlar yapıyordum bir kasete önce kendi çaldığım ritmi kaydediyodum sonra onu da açıp aynı zamanda melodiyi çalarak diğer kasede ritmle birlikte müziği tam olarak kayıt yapmış oluyodum. Ne delilik yaa 😂🤣
Bizimkini en son gördüğümde 11 yaşımdaydım dolayısıyla temizlik kısmına hiç bakmadım. Ama evet şimdiki aklımla idrak ediyorum gerçekten uzun zaman alır. Almayı düşünüyorum vazgeçireceksin beni 😂
Ah ah Aynen Nerde O Güzel Huzurun olduğu yıllar Zaman Öyle Geçiyor ki Bi su misali akıp gidiyor ⏳ Şimdiki Müzikler Hatta sanatçılar dan bi halt olmaz bozuntular Şimdiler