Müzik & Etkinlik Asla vazgeçemeyeceğiniz arabesk şarkıcı kimdir? BuseAkcannn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Asla vazgeçemeyeceğiniz arabesk şarkıcı kimdir? Resimdeki Sanatçılar Örnek Olarak Koyuldu... Asla vazgeçemeyeceğiniz arabesk şarkıcı kimdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. owl city sanatçısı 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ara sıra hepsinden bir kaç parça dinlerim 👍❤️ 1 3 Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Bu arada günaydın Yorumla BuseAkcannn +1 yıl tşkler günaydın Yorumla gönlü-kırık +1 yıl 😋❤️ Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl iyide bunların hepsi arabeskçi değil ki 😂😂 mesela muazzez abacı 😂😂 sen çok yanlış geldin bence 😂😂 1 1 Yorumla BuseAkcannn +1 yıl kusura bakmayın görsel yanlış oldu galıba Yorumla
ozgeeearas Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Şarkıcı yok ama şarkılar var Müslüm Gürses'in çoğu şarkısı değme felek, Mihriban, ferdi Tayfur'un bazı şarkıları 8rhan Gencebay'ın batsın bu dünya birde bunun remicini yapmışlar efsane dinlerim hep 0 0 Yorumla
kadooffical Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Yaklaşık 4 senedir Müslüm baba hayranıyım hastayım ona ne demiş Müslüm baba.. Dünya tersine dönse vazgeçmem.. 0 0 Yorumla
gokmenseyhan0101 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Müslüm dür baba dır baba Müslüm dür eşsizdir kişiligi ile naif iyimserligi mütevaziligi ile de zirvenin tek hakimi dir 0 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Ferdi Tayfur ikinci olarak ta rahmetli Müslüm Gürses... 0 0 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Müslüm filmini hiç izlemedim, o filmden önce de babacıydım. Sen bir sanatkârsın *"Müslüm Baba"* 0 0 Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Merhum Müslüm Gürses'e saygım var. Ama ben Arabesk dinlemiyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Öyle biri yok açıkçası. Ama kendimi bildim bileli en çok Müslüm Gürses'i dinlemişimdir. 0 0 Yorumla
Senes90 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl bu DELİ DELİ GÖNLÜM DELİ sarkısını söyleyen adam kimdi ismini hatırlamıyorum o adamın bu şarkısı 100 yıl gecse de eskimez :)) 0 1 Yorumla fafur +1 yıl Arif Susam. Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Müslüm babanın fotoğrafı niye yok 0 0 Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Açıkçası hiç arabesk şarkı dinlemem. 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Müslüm gürses ve Ferdi Tayfur neden yok listede 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 355 cevap paylaştı. Müslüm Gürses. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
owl city sanatçısı
Ara sıra hepsinden bir kaç parça dinlerim 👍❤️
Bu arada günaydın
tşkler günaydın
😋❤️
iyide bunların hepsi arabeskçi değil ki 😂😂 mesela muazzez abacı 😂😂 sen çok yanlış geldin bence 😂😂
kusura bakmayın görsel yanlış oldu galıba
Şarkıcı yok ama şarkılar var Müslüm Gürses'in çoğu şarkısı değme felek, Mihriban, ferdi Tayfur'un bazı şarkıları 8rhan Gencebay'ın batsın bu dünya birde bunun remicini yapmışlar efsane dinlerim hep
Yaklaşık 4 senedir Müslüm baba hayranıyım hastayım ona ne demiş Müslüm baba.. Dünya tersine dönse vazgeçmem..
Müslüm dür baba dır baba Müslüm dür eşsizdir kişiligi ile naif iyimserligi mütevaziligi ile de zirvenin tek hakimi dir
Ferdi Tayfur ikinci olarak ta rahmetli Müslüm Gürses...
Müslüm filmini hiç izlemedim, o filmden önce de babacıydım. Sen bir sanatkârsın *"Müslüm Baba"*
Merhum Müslüm Gürses'e saygım var. Ama ben Arabesk dinlemiyorum.
Öyle biri yok açıkçası. Ama kendimi bildim bileli en çok Müslüm Gürses'i dinlemişimdir.
bu DELİ DELİ GÖNLÜM DELİ sarkısını söyleyen adam kimdi ismini hatırlamıyorum o adamın bu şarkısı 100 yıl gecse de eskimez :))
Arif Susam.
Müslüm Gürses
Türkü dışında bir şey dinlemem pek
Müslümmmmmmmmmm
Müslüm babanın fotoğrafı niye yok
Arabesk dinlemiyorum 😀
Açıkçası hiç arabesk şarkı dinlemem.
Sıkılınca herşeyden vazgeçebilirim
orhan gencebay
Müslüm Gürses
Cengiz Kurtoğlu
Orhan Gencebay