Müzik & Etkinlik Benim gibi aklına alakasız şarkılar gelen oluyor mu? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bu şarkı gibi mesela ne alaka şimdi 😅 Lahananun l sini muhlamanın m sini karişturdum hepsiniii sakin gelme tanıma istemem inaduna istemem nefesuniiii 😞🙄😒😂😂? Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/mCwx1YHue-0 Güncellemeler+1 yıl Ahahaha çok iyi geldi şarkı Benim gibi aklına alakasız şarkılar gelen oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Evet oluyor. 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Biraz önce geldi dinliyorum şimdi 😃 Didomido : Nimet 🎶 1 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Benim de aklıma bu aralar sürekli dam üstünde un eler dam üstünde un eler dombul dombul memeler şarkısı geliyor :D 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ee daha daha nasılsınız ben geldim diye mi kasıldız 🎶🎶 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl oluyor tuttu fırlattı kalbimi ezdi üstünü çiğnedi 😂 1 0 Yorumla
Severance Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Langıdı lang lang langıdı lang lan ebe gümeci gibi mi mesela. 😂 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Oluyor. Mesela tam bir şeyi düşünürken oluyor. :D 1 0 Yorumla
Marslımelo Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sütü çilekli yavrum seni sürekli aklımı aldın sen misin o yürekli de var mesela çok alakasız 😁 1 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂😂 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İsabelyaa seninle mezara bennn dırırım 1 5 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl ne güzel şarkı 🙂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Fevzinin yorumu harika hahah Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Fevzi kim Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl youtube.com/shorts/4F1xghpRvw8?feature=share Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😃 Yorumla
yayeterbe Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Buraları yıkılıyo bendenn yıkılıyo hergün peşime bıyıklıı takılıyo 🎶 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin karnın acıkmış 🤣 1 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Kahvaltımı yaptım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet oluyor.
Biraz önce geldi dinliyorum şimdi 😃 Didomido : Nimet 🎶
Benim de aklıma bu aralar sürekli
dam üstünde un eler dam üstünde un eler dombul dombul memeler
şarkısı geliyor :D
Ee daha daha nasılsınız ben geldim diye mi kasıldız 🎶🎶
oluyor tuttu fırlattı kalbimi ezdi üstünü çiğnedi 😂
Langıdı lang lang langıdı lang lan ebe gümeci gibi mi mesela. 😂
Oluyor. Mesela tam bir şeyi düşünürken oluyor. :D
Sütü çilekli yavrum seni sürekli aklımı aldın sen misin o yürekli de var mesela çok alakasız 😁
😂😂
İsabelyaa seninle mezara bennn dırırım
ne güzel şarkı 🙂
Fevzinin yorumu harika hahah
Fevzi kim
youtube.com/shorts/4F1xghpRvw8?feature=share
😃
Buraları yıkılıyo bendenn yıkılıyo hergün peşime bıyıklıı takılıyo 🎶
Senin karnın acıkmış 🤣
Kahvaltımı yaptım.
Evet çalışırken çok oluyor
herkes gibisin / semicenk