İnanılmaz sarıyooo yaaaa... Yarınımm yok - kaya giray
Sanırım çok yürüdüm sana kalbimde büyük bi yasla
Umudum yok yeni bi hayal kıramam bu kadar fazla..
İnanılmaz sarıyooo yaaaa... Yarınımm yok - kaya giray
Sanırım çok yürüdüm sana kalbimde büyük bi yasla
Umudum yok yeni bi hayal kıramam bu kadar fazla..
Ne güzeldi kokun üzerime sinmiş
Alev almış içim yana yana dinmiş
Düşkünlüğüm deli gözlerine
Azabım inci gibi dizilmiş
Ölümle yaşam arasında bir çizgideyim
Onca lafın arasında küfür gibiyim
Sanırım bitti barışamayız
Bundan sonra
Ölümle yaşam arasında
var :d yok lan yok bunu en son lisede dinledim Allah afetsin bayan kral çıkar dola babaa diye 😅😂🤦♂️
https://www.youtube.com/embed/M-FHuPdxudkCevap
3Cevap
Ergen şarkılarım yok
Bilmiyorum ergen sarkısı değil bence
Asi style olur mu glakshjsa
Arsız bela gösmsnjs
İsyanqar26 öflamans
Ahahaha var ne yazık ki. Çok sık dinlemesem de avril lavigne losing grip
(buffalo ny concerts) çok severim.
Ergen şarkın bu mu?
Bu snsks seninki ne
Bu değil 😂 yani çok daha farklı düşündüm ben. Yaşın doğruysa benden bir yaş büyüksün. Grup Nara-Ne olur gitme şarkısı mesela direkt beni ergenliğe götüren ve hüzünlendiren bir şarkıdır 😂
Aa onu da çok severim de güncel takip ediyorum😂😂 dur bi tur dinliyim canım çekti
Yaşım dogru bu arada
boş ver ya eskiler daha güzel 😂 Onur koç mesela 😂 hala açar dinlerim zaman zaman 😂
Sen gidince aşka kısır sancılar skskd açtım bile.. Ben de dinliyorum ya hala seviyorum böyle şarkıları
Mutlu sonlu bir video vardı bir de şarkı çalarken 😂😂 izleyip gülümserdik, hiç başımıza gelmeyeceğini bilirdik ama gülümserdik 😂
Kıza evlenme teklifi ediyo demi sksdmd bzim sevdiklerimiz o teklifi başkasına yapar bizim eve de davetiyesi gelir dkdkd kızlar bebek gibi şimdi bize sıra gelmicek msks
Yarınım yok kskskd şey ya bu şarkıyı bi tur çevir bence seversin saydıklarına benziyo az
Evlenme teklif değildi sanırım. Kız bunu istemiyor, bu erkek de baya uğraşıyor falan. Sonunda kız da buna yüz veriyor. Arkadaş gibi takılıyorlar. Bir düğüne denk geliyorlar. Onlar da katılıp gelin ve damatla evleniyorlar. Sonra yağmur yağıyordu. Herkes oradan ayrılıp onlar kalıyordu. Yağmur altında öpüşüp sevgili oluyorlardı 😂😂
Bak onca zaman geçmiş hatırlıyorum hala 😂😂
Şimdiki erkekler de sırık gibi 😜😂😂
üşenmeden yazman peki smdmd sen anlatınca hatırladım gözümde canlandı klip 😂 nostalji şeysi oldu. Sırık erkekler iyidir ya södkd gerci kısası da seviliyo smdmd denendi onaylandı
Evet öyle yazasım geldi nedense 😂 senin boy kaç 😂
Ne farkeder xkdkd he kısalar seviliyo dedim diye sordun şey ya uzun sayılırım diyim dkdk boş ver boyumu.. Ama cocugun boyuna takılman dkdkd valla boyun kısa bile olsa üzülme dedigim gibi uzun adamları bazen sollar konuma gelirler geldiler dkdkc
180😂 merak ettim boyunu ya öyle bir olayı yok yani😂
Dkdkd 180 güzel.. Yav işte uzun sayılırım skdkdk ne anlıyosan sen kadar degilim kızlardan uzunum sjsjd tedirgin oluyom burdan yazıyom millet okuyo ekliyo rahatsız ediyo
Ahh anladım haklısın afedersin 😂 peki neden uyumadın
Yo önemli degil😅 yaa geç kalkıyorum işim yok skdkd bi nedeni yok sen neden uyumadın
Nedenini uyanınca okurum. Fena uykum geldi. Sana iyi eğlenceler 😂
Aynı anda yazmışız😂 benim de işim yok. Erken kalınca çok sıkılıyorum. Uyku düzenimi yeniden bozmakta kararlıyım 😂😂
Kskdd tamamdır iyi uykular
Kdkddmd inş bi düzene bineriz diyim ne diyim
Kısmet 😂 hadi iyi geceler 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?