Biraz önce dinlerken TV'de kliplerin sıklıkla yayınlandığı dönemde ne dinlerdim be bu şarkıyı dedim içimden. Sizlerin yüzünde tebessüm bırakan umut dolu şarkı var mı?
Dinlerken hem eğlendiren hem mutluluk satan bir şarkıdır.. 🤗
Biraz önce dinlerken TV'de kliplerin sıklıkla yayınlandığı dönemde ne dinlerdim be bu şarkıyı dedim içimden. Sizlerin yüzünde tebessüm bırakan umut dolu şarkı var mı?
Dinlerken hem eğlendiren hem mutluluk satan bir şarkıdır.. 🤗
Benim son günlerde her duyguma eşlik eden bu...
Bu hoş duyguların filizlenmesine değil de var olan yaprakların solmasına yol açacak gibi hazır sonbahar gelmişken. 😁
🤭😊
Belki üstümüzden bir kuş geçer
Kanadından bir tüy düşer
İner döne döne gökyüzünden
Hiç bir yüz güzel değil senin yüzünden
Haydi kalk gidelim bu şehirden
Gün doğarken ya da güneş batarken
Belki kuşlar geçer üstümüzden
Kanatlanır senin ellerinden
Ellerinden
Belki üstümüzden bir kuş geçer
Yüksek sadakat
Tam da bu şarkı. Dinlerken hem eğleniyorum. Acayip gaza geliyorum dinlerken 😬😬😂
Ablamın pek bir sevdiği sanatçıdır Sıla. Acısa da öldürmez, oluruna bırak şarkıları çıktığında askerdeydim. Bu iki şarkisi askerdeyken az dilime dolanmamıştı. 😅
Eğlenceli bir şarkı..
Kadında ses var haliyle yeni nesil pop fazla dinlemesem de hakkını yiyemem. Kaliteli sanatçı hem duruşu, hem sesi hem şarkılarıyla.. 😅 Doksanlar pop takılıyorum genellikle rüzgar beni hep o yıllara atmakta..🌬
En güzel zamanları doksanlarda yaşadığımız için olabilir. Dijital çağa ne kadar ayak uydurmaya çalışsakta ruhumuz eskimeyen eskilere davet ediyor. :) Benimde arşiv doldu taştı. Her renkten ruhuma çalıyorum. Tıpkı ilkokulda boyadığımız pastel renkli boyalar gibi iç dünyama en güzel resmi çiziyorum. 😊 Fosillik demiyelim de onun adı tecrübenin gün yüzüne çıkmasıdır. ;)
Müziksiz bir yaşam mı? Henüz aklımı kaçırmadım. 😅
O halde Sezen'in kaleminden, Levent'in sesinden bizimde yüreğimizden gelsin.. :)
https://youtu.be/Wf9cXdBwzro
😉
Rica ederim. :)
owl city good time şarkısı
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?