Müzik & Etkinlik Müzik dinlemek için belli bir zamanınız var mı? u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 81 Yapay Zekaya Sor Soruyaa bak loooo diyen olabilir 😅😅Demek istediğim kimisi işe giderken, dönerken gibi belli bir zaman aralığı belirler kimisi de spontane kafası esince dinler. Sizde nasıl bu durum?https://youtu.be/SKKcgDs7Ixk#MustiEmre#MüzikEtkinlik Müzik dinlemek için belli bir zamanınız var mı? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Gün içinde hep çalıyor. Bir süre sonra kafa şişiyor nihayetinde. Mecburiyet olarak değil de hobi olarak dinlenince güzel. Olsun seviyorum yine de. 1 0 Yorumla
sadeceyorumcugibiyim Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Sabah kalktığımda bir başlıyorum akşama kadar kulaklık kulağımda oluyor.Yatmadan önce de kurutma makinesi sesi açıp sabaha kadar dinliyorum.(Benim döngüm bu şekilde :D) 1 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ruhumun müzik dinlemeye ihtiyacı olduğunu hissettiğim an dinlerim.Bir de bazen kendim bağıra bağıra söylerim aşırı motive ediyor beni😅 2 4 Yorumla u MustiEmre +1 yıl O bağıra bağıra olayı bende de var hele arabada çok keyifli oluyor 😅 Yorumla Alacabulaca +1 yıl Eveet arabada ve evde bütün stresini atıyorsun. Maça gidip tezahürat etmek gibi rahatlatıyor 😂 Yorumla Alacabulaca +1 yıl Teşekkür ederim 💫 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Rica ederim ✨ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Genelde geceleri 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neredeyse sabahtan akşama kadar müzik hayatıma eşlik ediyor.. Ben müzik olmadan yaşayamam.. Keyifli geceler.. 1 3 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Keyifli geceler ✨🌙 Yorumla HeartofFire +1 yıl Teşekkür ederim.. 😊🤘🏻 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Rica ederim... 😊✌️ Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Arabada, temizlik yaparken, yemek yaparken, makyaj yaparken, alışveriş yaparken, duşta, gece uyumadan önce 😅 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Kısacası her yerde 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bir tek çalışırken dinlemiyor muşum :D orada mırıldanıyorum bir şeyler shdjsh Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Hayır yok, gün boyunca dinliyordum ama sıkıldım artık sadece canım isteyince dinliyorum bir de o kadar vaktim de yok.. 1 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Müzik için zamana ihtiyaç yok ki zira ben tuvalette bile dinliyorum. 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Gün boyu kulağımda kulaklıkla çalışıyorum, yani hayatımın arka fonunda devamlı müzik çalıyor 1 0 Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Canim istedigi zaman dinliyorum belirli bir saatim yok 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Sadece evden işe, işten eve giderken dinleyebiliyorum. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 346 cevap paylaştı. Dışarı adım atar atmaz dinliyorum belli bir zamanı yok 1 0 Yorumla
blackleydi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Var evet akşam saatlerini seviyorum çok huzur veriyor rahatlatıyor beynimi ruhumu dinlendiriyor 1 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır, her an her zaman müzik dinlerim. Benim için vakit önemsiz ❤️ 1 0 Yorumla
LacivertGandalff Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Çok şarkı dinlemem, hüzünlendiğimde açarım arada 1 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bir işe başlamadan önce, derse başlamadan önce, kafam esince dinlerim. 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Temizlik yaparken çok iyi gidiyor, onun dışında pek şarkı dinlemem. 1 0 Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Özel zaman ayıracak vaktim yok gece nöbetlerinde dinliyorum ancak. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 833 cevap paylaştı. Temizlik yaparken, yürüyüş yaparken, gece uzandığım zaman 1 0 Yorumla
Esma_salhan Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl canim ne zaman isterse o zaman müzik dinliyorum. benim için belli bir zamanı yok her zaman dinleyebilirim 1 0 Yorumla
Ofofofofofofof Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Hayır ne zaman istersem dinlerim ya ruh halime bağlı 1 0 Yorumla
Tagliatelles Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Her an müzik dinleyebilirim belli bir zamanı yok 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır tabi ki. Müziksiz hiçbir işimi yapmam ki. 😄 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 432 cevap paylaştı. Farketmiyor Ama Genellikle Gece Dinlerim 1 0 Yorumla
aaLooNeAnqeLL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Genelde çalışırken mutlaka Radyo açık olur 1 0 Yorumla