Ahh bebeğim Yıldızım. Dün aksam açıkhavayı çoşturdu 🥳 Egosuz, samimi sahne performansı harika birisi yaklaşık 20 şarkı seslendirdi bu sıcakta tek yudum su icmeden molasız vokalistsiz şekilde sahnede kaldı tabi bizde de ciğer bırakmadi o ayrı 😉

Ahh bebeğim Yıldızım. Dün aksam açıkhavayı çoşturdu 🥳 Egosuz, samimi sahne performansı harika birisi yaklaşık 20 şarkı seslendirdi bu sıcakta tek yudum su icmeden molasız vokalistsiz şekilde sahnede kaldı tabi bizde de ciğer bırakmadi o ayrı 😉

Kesinlikle Hayko Cepkin'i sahnede izlemek çok isterdim. Sahne performansı muhteşem 🖤🖤
Sagopa Kajmerın konserine bir çok kez gittim yine gitmek isterim.
Cevap
5Cevap
Gülşenin konserlerini izlemeyi seviyorum
Semicenk ve Reynmen 😃
Yıldız’ın konserine gittin demek, öyle bir ses bir daha gelmez dünyaya
Semicenk hic duymadim valla 🙁
Nasıl duymazsın nasıl 😅
Simdi baktim biraz hic duymadım denkte gelmemis acikcasi yaslilik ajsjs
Yahu ne alaka 😅😅
Genclerin hizina yetisemiyom sjdjjd
Konserleri sevmiyorum.. Hem kalabalık hem de sesleri kötü oluyor çünkü.. Eski performansları ve güzellikleri bulamıyoruz..
Teoman ve Haluk Levent
Pera ve Hayko Cepkin
Hayko Cepkin efsane ya
Konsere hazırlanma videosunu izledim. O hazırlık bile başlı başına ayrı olay.
Pera grubu konsere gelenlerın arasına dağılıp söylüyor falan güzel ortam ama gıdıp izlemem 😂
Niye :)))
Diyanet kızıyor bir de kötü anım var konserde 🥲
Diyanet :))) bende ciddi soruyorm yawxjjxd
Kötü ani 🤔
Diyanet kararı önemli 😂
Askerden geldıgım dönem Şebnem ferah konserınde ılık bir arkadas kabaca tabırle , özür dileyerek söylüyorum doğa ana 🥺
Benım arka tarlayı bir avuçladı 🥲 tabi kavga falan daha da gitmem konsere 🥺
Çok özür dilerim ama buna biraz güldüm 🤭 pis tacizciler her yerde maalesef
Estağfurullah doğa ana. Aklıma gelince bende gülüyorum yalan yok 😂
Gülşen :D
İnsallah kısmet olur :))))
Neyse ki sevindim adına 🙏 ama temenni edelim de erkenden çiksın da oturmaya devam etsin aydınlïk bir ülke için buna ihtiyacımiz var
Hayır yiok
Gülşen jdjd
Gülşen 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?