Selamssss 🪕🎸🎻
Pop ve türkünün yokluğunu çok derin hissederim.
Sizce , hangi müzik türü kalksa eksikliğini hissederim dersiniz?

GÖZLERİN
BARIŞ AKARSU
Selamssss 🪕🎸🎻
Pop ve türkünün yokluğunu çok derin hissederim.
Sizce , hangi müzik türü kalksa eksikliğini hissederim dersiniz?

GÖZLERİN
BARIŞ AKARSU
Denizde yüzmeyi bilenler boğulmaz düşüncesi yanlıştır, herkesin biraz su yutmuşluğu vardır muzikte seni derine götürmeyi sever yüzmeyi bilirsin ama boğulmaktan kaçamazsın şimdi sen kendi kumsalında oturan bu adama biri çıkar ve eksikliği hisset diyorsun çıkaramıyorum denizde kalsın kumsalda yerli yerinde ‘’kıyamadım denizi çöle çevirmeye’’...
Bu arada sorunda paylaştığın şarkı güzeldi
Kesinlikle slow müzik. Hele Almanca slow bizim gibi dil öğrenenler için bir nimet. Benim de en sevdiğim müzik türü slow. Bir de pop müzik. Sezensiz naparız biz.
Ruh Halime göre değişir ama ben eksikliğini hissetmeyeceğimi söyleyeyim gerisini siz anlayın. Arabesk , rock ve Caz müzik kalksa hiç eksikliğini hissetmem. Hatta iyi bile olur :)
Cevap
11Cevap
Rock ve metal müzikleri. çünkü enerik olmayı seviyorum
Ay deme öyle nasıl seçim yapalım. Ama Nickimden dolayı bir tık anlaşılıyor gibi
Pop ve klasik ve kürtçe vazgeçilmezleri yokluğunu büyük hissederim
😄😄
Pop, klasik ve turkulerin bazilari ozellikle eklemedir koca konak, gesi baglari ve turkuler seni soyler
Pop kalksa baya eksikliğini hissederim. Klasik müzik de kalksa kötü olur benim için. Rap de kalksa iyi olmaz.
Nostalji yapmayı ayrı bi seviyorum mesela 90’lar… kalksa eksikliğini çok hissederdim…
Nonly1,22december, shady moon, lilbublegum vb. Gibi farketmeksizin bütün şarkı türleriyle remixli hallerini yapiyorlar ve baya hoş yapiyorlar o yüzden benim için herhangi bir müzik türü gitse eksikliğini hissederim
Tabi ki de Rock 🤟🏻🤪
Hepsinin yokluğunu hissedebilirim
roman havası bea
Pop ve rock sanırım
Türk sanat müziği tabii ki.
Pop kalksa içimde bir boşluk olur evet😀
Türk Sanat Müziği, Arabesk
Arabesk, Türkü
Pop 😅
Pop ve Rock
Doğu türküleri
Ve alevi deyişleri