Müzik & Etkinlik Şehinşah konser kıyafetim uygun mu? GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 121 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar sea Sehinşah abimin konserine gidecem. Nerede ve ne zaman olduğunu bilmiyorum ama gidecem. Bahçıvan şort giyecektim ama arkadasım ayıp olur şort dedi. Sırf Şekinsah abim için eke ki takım elbiseyi aldım. Sizce uydun olur mu? Şehinşah konser kıyafetim uygun mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ah işte seni göstermeyen ney buldum 😂Tek ihtiyacın olan bu takım elbise sonra gelsin manitalar 😂😂 ezhel, sefo safo dinleyen keko manitalar 😂😂😂 1 3 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Manitalar kelimesi dışında hıc biri ilgimi çekmedi. Lar eki var büssürü manita demek bu 😂 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Pislik olduğunu tekrar söylememe gerek yok bence 😂😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sürekli duyuyorum zaten , adımı bu kadar duymuyorum 😂 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Aa hayret bunu günün sorusu yapmamışlar irkeklerde olmuyor demek sjshaj , bu ara sıkça davet geliyor bu tarz sorulara şaşkın şaşkın cevap veriyorum. Çok tarz olursun al ve giy bence 😄 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bir gönderme seziyorum asjdjsjs kombin asiri hojjjdırr bende ajdara gidicem bi ara atarim kombin sorusu 0 6 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Baktım konsere gıdecek olanlar , giyim konusunda devamlı izin istiyor 😂 dedim bende izin isteyeyım 😏 Ajdar mı , hastasıyım 😂 Erketeye yattım beklıyorum doğa ana Alaçatı_mavisi +1 yıl İzin istemek önemli evlat 😂 GOKHANoturumactı +1 yıl Kesinlikle doğa ana. Ajdar konseri için sende izin iste ama , iyi yanıma denk gelırse izin verırım 😂😂😂 Alaçatı_mavisi +1 yıl Asjfjdjsjs hemen bir kombin bulayım kendime GOKHANoturumactı +1 yıl Çabuk ol doğa ana su an iyi hakimdeyim. Bu halim yaklaşık 2 saat 78 dakıka sürer 😂 Alaçatı_mavisi +1 yıl 2 saat 76 dakikam kaldı 🥺🥺
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 14,1b cevap paylaştı. Takım elbise muhteşemmiş ama bu renk seni açmaz😬😬 1 4 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Pembesi yoktu , mecbur bu renk aldım 😂 Yorumla 54srp +1 yıl Nasıl olmaz pembesi 🤦♀️ Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Arkadaş almış 😂 Yorumla 54srp +1 yıl Böyle arkadaş düşman başına 😬😬değişin elbiseleri🤦♀️arkadaş dediğin böyle zamanlarda belli olur 🤦♀️😂 Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu ne ya 🤣 günlük kıyafet giy git işte 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Evet uygun 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ahahahah bu ara konser için kıyafet soran çok oluyor ya ama benim favorim görsel, giy gitsin baya ilgi çekersin 😀😀😀 1 2 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bende çok begendım supermod 😂 tüm gözler ve kahkahalar üstünde olacak 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Kesinlikle 😀 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Gökhan bey size çilek desenlisi daha çok yakışır gibi bunu çok beğenmedim 🥹 1 4 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Çilek desenli kısa paça degıl dıye almadım. Bacak kıllarım görünmeli 😂 Yorumla IXARESXI +1 yıl Kısaltırız hemde zikzaklar da yaparız olmaz mı 🥹 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kısaltırsam orijinalliği bozulur , hem takım pantulunu içe kıvırıp iğne sokmayı sevıyorum ben 😂 Yorumla IXARESXI +1 yıl Ya çilekli takım elbise de ne orjinali xhdhdsos Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Harikaymış 😅Ciddiye almadım, umarım ciddi değildir 😂😂 1 6 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yoo ciddi 🥺 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Beğenmedim 😅Bir erkeğin ağırlığına olmayacak birtakım 😅👎 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Öyle deme ayoolll 😂😂😂 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Aha 😅😅Tamam siz giyebilirsiniz 😂😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eyvallah sağ ol 😂😂 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
FloraBacchus Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Hıı çok güzel olur çok yakışır tel kelimeyle bayıldım mükemmel 🙄😑 0 3 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tek cümle de begendıgını ne çok bellı ettin flora öyle ya 😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Belli etmemeliyim belli etmemeliyim. Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Dedikten 117 saniye sonra sen 😂 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Çok şık, üstüne çok yakışacağına eminim.Keyifli dinlemeler. 1 0 Yorumla
STSe_asigim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ortamın kalitesine yakışan bi kıyafet seçimi. Şahsen çok beğendim ben hocam. 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yaaa...😂Vitrinde güzel bir kombin görmek hoş oldu cidden. Kendi konserini vermelik bir kıyafet ama daha çok. 😂 0 2 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl https://ibb.co/Xk9jdGzKendi konserim için bunu düşünüyorum yeni mezun 😂 Yorumla padisahinkizi +1 yıl Baya iddialı. Model sinekkapan bitkisinden ilham alınarak yapılmış. 😅 Şimdiden keyifli vakitler... Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bayıldım yaz günü için harika bir seçim ana ne eksik bil bakalım😅 0 2 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl İnşallah sehinşah şah eksiktir ( amin ) Yorumla -Felaketce- +1 yıl Şahı bilmemde şapkan eksik😅 Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl muhteşem bi kombin... bayıldımmmm dfsdfg. kadın için olan versiyonu olursa bende norm ender konserine giyerdim (( 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Öyle bir kıyafet ki hiç bir yere uygun değil bana göre 😃 0 6 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sehinşah’a çok bile yengeç 😂 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Kendisinin adını çok duydum. Görsem belki, haa bu muydu? Derim. Ama şu an bilemedim. Dur bakayım 👀 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bende netten Türk rapçı kekolar diye aratıp buldum 😂 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl 😂😂 Gittim, baktım ama tanıyamadım yine. Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ben adamı içeren soru sordum görsem ben bile tamıyamam 😂 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl 😂😂 Yorumla
-Noki Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben beğendim üstad.Yalnız son günlerde ortaya çıkan konser tarikatı tarafından hedef alınabilir bir kombin olmuş, dikkat edin derim =/ 0 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Senin trolluk yapacağın aklıma gelmezdi 😏 Allah seni ne yapmasın. Sen ve bu kıyafet kdkek 0 4 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bro benım vücudumun %70’i troll 😂 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Ulan ne adamsın adını görmesem ciddiye alırdım, kim bu avel derdim 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Aman yapma yanarız bro 😂 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Jsjsj görsel çok iyi hayatta giymem 😏 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet uygun. Eminim sana çok yakışacaktır👍 1 1 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yhaaa gerçekten mi 😂 Yorumla
AnamCostuBunlar Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl bayıldım bayıldım harika. konserin yıldızı sen olacaksın ;) 0 0 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Daha cok yeni yıl kombini gibi sanki😄🤭 0 6 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yeni yıl mı :) bütün sene kötü geçsin diye mi 😂🤭 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Artik bu kombinle nasıl geçer bilmiyorum 😄🤭 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Güzel geçmez be yeme içme fenomenı 🥺 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Renkli geçebilir çokta karamsar olmayalım..😊 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bu takımla? Sen şu takıma bir daha bak karar ver bence 😂 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl 🙈😄 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bana göre çok tatlı olmuş 😃 0 1 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl İşte zevk sahibi biri 😂 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Dostum ciddi olamazsın herhalde 0 2 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl İhtimal verdiysen kapatayım hesabı bro :) Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Verdim dostum kapat gitsin 😂 Yorumla
zeynepaydas17 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Pijama takımı sandım olm bu neee spdlskdkxj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl mükemmel harika ötesi çok yakışacaktır 😂😂 0 13 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl De valla de kuran 😂 Cevap sahibi +1 yıl ayakkabılar hangi renk 😂 GOKHANoturumactı +1 yıl İnstagramdan balenciega alacam , kalın tabanlı renklı. Tam erkek işi 😂 Cevap sahibi +1 yıl tam ya acayip iyi olur 😂 GOKHANoturumactı +1 yıl Sehinşah krala yakışır cinsten 😂 Cevap sahibi +1 yıl bir foto bekliyoruz atarsın 😂 GOKHANoturumactı +1 yıl O zaman bu ‘ daha çok beklersiniz ‘ demek 😂😂 Cevap sahibi +1 yıl bende bunu demeni bekliyordum 😂😂😂 GOKHANoturumactı +1 yıl Yine beklentiyi karşıladım hamd olsun 😂😂 Çabuk şey de en haklı sensın 😂 Cevap sahibi +1 yıl en haklı sensin hakkı 😂 Cevap sahibi +1 yıl gıcıklık mıı 😅 GOKHANoturumactı +1 yıl Arada detayını atla hemen :) kendın dedın ya 🥺 Cevap sahibi +1 yıl gıcıklık olsun diye atladım, biliyorum 😂
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Şirin 0 4 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Cok netsin Gül :) Yorumla Rose83 +1 yıl Hatta tam şenlik azıcık delisin sen hissediyorum:) Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Azıcık mı 😂 deli beni görünce hunisini saklıyor 😂 Yorumla Rose83 +1 yıl ☺️olabilir. Önünde saygıyla egiliyordur hatta Yorumla
ZenginBeyefendi Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Böyle aptal insanları dinleyenler varmymış 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 732 cevap paylaştı. Güzel olur 0 0 Yorumla