Para bizde diye bir ya fakirinin şarkısı vardı. 2 yıl boyunca İzmir'de evimize 200-300 m uzaklıktaki bir düğün salonunda yaz ayında her Allah'ın günü gece 2'ye kadar döndürüp döndürüp onu veriyorlardı. Ayar oldum duyduğum yere doğru öldürücü bakışlar atıyorum artık! Neden tüm fakirler bu şarkıyı dinliyor anlam veremiyorum, paran kır düğününe zor yetiyor lan para sende ne gezsin! Hadi tamam düğün yapıyonuz anladım ama başka şarkı mı yok, değiştiremiyonuz mu, neyine vuruldunuzda 2'ye kadar bunu dinleme ihtiyacı hissettiniz? Hiç mi başkalarının kulaklarını düşünmediniz? Orada ne acılar çektiğimi bir ailem bir rahatsız olan diğer komşular, bir de Allah bilir 😭
kore pop ve yeni nesil rap müzik tuhaf tuhaf rap müzikler yapıolar ya tekerleme gibi hiçbişey anlaşılmıyor hatta bi şarkı var isabella diye şarkıyı söyleyeni dahi bilmiyorum tahammülüm yok bu tarz şarkılara
Mağazalara girdiğimde duyuyorum hani şu yeni nesil rap şarkılar var ya içinde ritim değişikliği olmayan, şarkıcının tek nota kullanarak söylediği. Kötü. Baya kötü.
@FilNecati31 Agacım klasik müzikten türküden ne öğrenicem soru kitap okumayı sever misiniz değil ne tarz müzikler dinler/dinlemezsiniz paralel evrende falan mı yaşıyoruz saçma sapan cevaplar atıyorsun?
Hayır kardeş diğer müzik türlerinden seveleceğin tarzda şarkılar çıkabilir ama madem tek şey dinleyip tek şey düşünen ve bundan gurur duyan birisin diyecek bir şeyim yok 20 yıldır ülkenin bu halde olmasının özeti gibi tek fikir tek kafa at gözlüğü misali
Hiç yok. 😊 Heavy Metal, Arabesk, Pop, Rap, Klasik Müzik, Caz, Blues, Türkü, Deneysel, İndie, Mashup, Marş, Remix, Aranje, Oryantal, Potpori, Her dilden, her kültürden, her kafadan müziğe aşığım. 😊