Müzik & Etkinlik Bugün çıkan şarkılardan en beğendiğiniz hangisi oldu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Benim favorim Ezhel olduu, sizin? Tarkan - Yap Bi Güzellik Emir Can İğrek - Facia Ezhel - Nerdesin? Funda Arar - Virane Gönlüm Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bugün çıkan şarkılardan en beğendiğiniz hangisi oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Funda Arar - Virane Gönlüm 0 0 Yorumla
CarelerCaresizzz Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Irmak arıcı da güzel şarkı cıkarmıs. Yine de tarkan abimiz yıkmıs ortalıgı süper yapmıs sarkıyı.. Keşke donseydi geri ama donmez artık. Eski sevgiliye resmen don diye yalvarıyor bu güzelimsi şarkı. Keşke be abi keşke.. :) 0 0 Yorumla
serenay1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Ezheli gercek hayatta taniyorum ve kendisini pek sevmesemde ezhel tabiki bayaaa iyi 1 0 Yorumla
Azathoth Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tuhaf bir gün oldu, birileri bir şeyler deniyor galiba ama anlamadım. 0 0 Yorumla
FilNecati31 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Hepsi leş hepsi pop hava kompresörü dinlerim daha iyi. 0 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Emircan, Emre Fel ve Can Ozan'ın şarkılarını beğendim. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 898 cevap paylaştı. Dinlemedim daha Tarkandan başlarım 0 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Emir Can ile Tarkan'ı dinledim.İkisi de iyidi 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hepsini dinleyeceğim çok merak ettim 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl facia > Nerdesin >yap bi güzellik >virane gönlüm 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl ezhel sarki mi cikarmiss hrmenn bakiyorm 0 1 Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl hepsini dinledim hicbiri de guzel olmamis cok kotu igrrnc Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 318 cevap paylaştı. C şıkkı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Funda Arar - Virane Gönlüm
Irmak arıcı da güzel şarkı cıkarmıs. Yine de tarkan abimiz yıkmıs ortalıgı süper yapmıs sarkıyı.. Keşke donseydi geri ama donmez artık. Eski sevgiliye resmen don diye yalvarıyor bu güzelimsi şarkı. Keşke be abi keşke.. :)
Ezheli gercek hayatta taniyorum ve kendisini pek sevmesemde ezhel tabiki bayaaa iyi
Tuhaf bir gün oldu, birileri bir şeyler deniyor galiba ama anlamadım.
Hepsi leş hepsi pop hava kompresörü dinlerim daha iyi.
Emircan, Emre Fel ve Can Ozan'ın şarkılarını beğendim.
Tarkan - Yap Bir Güzellik
ölümüne kadar ezhellll
Emir Can İğrek 🖤
Tarkandan yap bir güzellik 🤏
Ezhel aşkım al beni all
Bedo - anlamsız
Tarkan'ın parçasını beğendim
Hiçbirini dinlemedim
Dinlemedim daha Tarkandan başlarım
Emir Can ile Tarkan'ı dinledim.
İkisi de iyidi
İlyas Yalçıntaş- Aşk Tohumu