Alper Erözerin konser olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çok geç oldu ama genede yazayım dedim

6ix9ine gibi bir kaç şarkıcının da olduğu konserde şarkı söyledi ama insanlar adı biletlerde olmadığı ve onun şarkı söylediği için sinirlendiler, yani benim dikkatimi çeken insanların Alper'e küfür etmesi oldu s*tir git diye, yuhlasalar neyse git deseler neyse derim ama 18 yaşındaki bir çocuğa da sırf konsere çıktı diye de küfür edilmez, tamam insanlar da kimisi saatlerce beklemiş alperinde müzikleri kötü bende beğenmiyorum ama o yaşlardaki bazı insanlar hassas oluyor en ufak şeye üzülüyorlar, alperede küfür etmeleri beni üzdü açıkçası, alperi sevmesem de üzüldüm sonuçta dışlanmak çok kötü bir şey :( bende dışlandım belki bu sitede de dışlanan bir çok insan var hatta bu siteden birisinin kardeşi sırf dışlandığı için ve zayıf olduğu için intihar etmiş, zayıf olduğu için de dalga geçmişler çok kötü, oradaki insanlarıda anlıyorum sinirlendiler kimisi alperi sevmiyor kimisi adam gibi müzik dinlemek için geldi ama öyle küfür edip bir şeyler fırlatmak yerine sadece yuhlayıp s*tir git demek yerine normal çık konserden git konserden demeleri daha mantıklı olurdu,

Bir de bu olaydan sonra insanlar nasıl simirkendiyse kimseye saygı duymak zorunda değilim saygı hak edene verilir falan demeye başladılar, yani şimdi bende az olsam hak vermek isterim ama bu insanların neye göre saygı duyuyorlar bilmediğim için hak veremiyorum, ben Alper erözerin müziklerini sevmiyorum ama direkt konsere çıktı diye de küfür edilmez ki adam gibi yuhla veya git buradan de ne diye küfür kullanıyorsun ki, asıl Alperi konsere çıkaran insanlara hesap sorulması gerek çünkü konseri ayarlayan insanlar alperi çıkaran insanlardır

Siz ne düşünüyorsunuz bunun hakkında

Alper Erözerin konser olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?