Aaaayyy ben çok seviyorum bazı şarkılarını!
İmdat imdat! yok mu kafamızı yakalayacak? 😅😅 33 yaşında Çakal dinlemem beni ergen yapar mı üzmeden yorumlayın tşkler.
Aaaayyy ben çok seviyorum bazı şarkılarını!
İmdat imdat! yok mu kafamızı yakalayacak? 😅😅 33 yaşında Çakal dinlemem beni ergen yapar mı üzmeden yorumlayın tşkler.
Şarkı, resim ve heykel gibi sanatsal çalışmalar herkes tarafından sevilip kabul görmek zorunda değil. Kimisi sever kimisi daha farklı şeylere ilgi gösterebilir zaten asıl zenginlikte budur. Bu noktada insanlar bir birine saygı duyuyorsa buda hoşgörülü, kültürlü olduğumuzun göstergesidir. Toplum olarak çok hoşgörülü değilsek bile soruya cevap verenler (soru sahibinin hakkettiği oranda) iyiyiz.
Her dönemin müziklerine ilgisi olan biri olarak öyle birini duydum ama dinlemedim Yeni dönem şarkıcıları olarak
Ama hiçbir zaman 90'lar ve 2000'lerin başı pop müzikler, türkü ve Türk Sanat müziği (bazılarından) asla vazgeçmemm
O değilde moderatörlerden çok şikayet var içlerinden bazıları milletin paylaşımlarını asılsız bahanelerle kaldırıyorlar. Log kayıtlarından incelenebilir. Kendi kişisel görüşlerine uymayan soru ve cevapları kaldırma gafletine düşüyorlar heralde.
Genel sallamıyorumda Yinede log kayıtlarını gözden geçirmenizde fayda var şu durumdan şikayetçi 3 günde yaklaşık 10 paylaşım ya da yorum gördüm
18 yaşında olan biri olarak soruna hayır diye cevap verebilirim. Senin yaşındaki kuzenlerimde benzer sanatçıları dinliyor. Gayet olgun karakterler fakat ruhları genç. Ayriyeten sana ergen diyen birine karşı teşekkür edebilirsin. Genç bir ruha sahip olduğunun kanıtıdır.
Cevap
48Cevap
Herkes kulağına hoş geleni dinler. Ah be ben eskilerde kalmış olmalıyım ki kendisini ilk defa duydum, yenileri pek sevemiyorum 🤣
Ben sevmiyorum, ama seven dinleyebilir tabi ki
Valla Çakal'ı bilmem ben ama Joker dinliyorum. O yüzden kimse kimseyi dinlediği müzikten yargılayamaz derim. Ergensek ergeniz 😅
"Sende bu dünyanın bir
Müp'te'lası müp'te'lası müp'te'lası" 🥳
kötü ama ya dinlemeyin :D
Valla ne yalan söyleyim akşama kadar benim de dilimde bu şarkı, niye ergen olalım😁 çok güzel çünkü
Yerinde duramaz canlı canlıya
Vampir gibisin kanlı kanlı love
Aşk yaşanır mı kanka kankaya?
Dönüyo'z virajı yanlı yanlıya
Rap müzikle yeni tanışanlar için dinleniyor olması normal önceden rap müzikle tanışanların bu ve bunun gibi adamları dinliyor olması hem kendisine hem rap camiasına saygısızlık bence
yok ya ergenlerin işi dinlemiyorum ben ahahshgs
Kime hitap ediyorsa onlar dinler belli bi yaş skalası yok ancak bana hitap etmiyor başımı ağrıtıyor bu şarkı.
Ayy sitede Çakal dinleyen birine denk gelmem beni mutlu etti🤩 şarkıları da kendisi gibi çokselll😋Mahvettim ve Puşt favorim
Daha gereksiz bi insan görmedim valla aybükeyle ikisi çok canım
Şarkıları enerjik evet ama sözleri 0 uyum
valla gocaman gizsin yaa çakalla tilkiyle ne işin var senin 😀
Çakal kim yavv, ilk kez duyuyorum 😅
Çakal Carlos mu yoksa bu 🤣
Kimin kulagina hos geliyorsa o dinler, ergen niye olasin
Hayır
Lütfen, lütfen Cam bardak olsun lütfen... Dıt drının
üzerseler geçici ban atarsın :d ergen yapmazda tarzınız gibi gözükmüyor
İmdat İmdat şarkısından başkasını bilmiyorum ama yine de Çakal dinliyor sayılırım sanırım. 😄
Dinlemiyorum adamın tipine bak hangi kesimin dinledi belli zaten heryerine dövme yapmış zaten
İki tane şarkısını beğeniyorum. Benimle gel ve mahvettim diğerleri saçmalık ve ergen işi
bi kere dinlemedim öyle birinin olduğunu öğrenili 2-3gün oldu zaten
herkes kulağına hoş geleni dinler bu bizi ergen yapmaz bence
Arabaya binince bende dinliyorum, o halde daha bi ergenim...
Bu şey değil mi aututon kralı. Genel olarak rap dinlemiyorum ben
Herkesin kulak zevki farklıdır. Zevkler kişiye aittir. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Yol çakal yok uzi bunlari hic dinlemedim dinlemeyecem şanışer sago veletten devam
Bu tip şarkıları ve insanları hiç sevmedim. aşırı kötüler.
çakal diye birinin varlığından şu an haberim oldu 😀
Ya ne alakası var ergenlikle, sadece zevksizsin
Dinlenmicek gibi degil ki dile pelesenk oluyor ilk dinleyişte. Hgfds
Bence herkes dinliyor adminim🥲💙💛😂
Sadece şunu diyebilirim insanların eleştirmek istediği şeyler genel olarak hep bitmez İstediğinizi dinleyebilirsiniz istediğinizi diyebilirsiniz Söyleyebilirsiniz ya da yapabilirsiniz kural şudur hayat bir gündür oda bugündür yapalım gitsin ms pentin😅🍀🌺
Genelde gençler dinliyor
Ahh pentin, özlenildin yahu!
Bu arada sadece o şarkısı bana hitap etti diğerlerini z kuşağı da dinlemez bence 🤔
Şarkı sözleri kötü de altyapılar keyifli bu yüzden bizde dinleyebiliriz neden olmasin
Çakal çukal uzi sefo dinleyen kesimin ciddi anlamda eğitimsiz, ergen, müzik zevki olmayan oksijen israfı bir kitle olarak görüyorum.
@bosobos Bunların bir başarısı yok ülkede ergen kitlelere hitap eden boş sanatçı bile denmez, full nakarat üzerine kurulu şarkıları var sefonun ve boş sözler. Uzi daha konuşmayı bilmiyor la sahnede her cümlesinde küfür, ergen dingil uziymiş peh, bunları dinleyenin kendine saygısı yoktur
https://m.youtube.com/shorts/_C0fjvo-coY
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D
Hic dinlemedim ama hayvan var onun belgeselini izledim
Önemli olan şarkı nakaratı sesi @pentin dm den birsey soracam lütfen dönüş yapın ihtiyacım var size
Ne dinlersen dinle bundan daha iyidir 😁
Ben dinlemiyorum ve hoşuma da gitmiyor ilgimi de çekmiyor. .
Varsın senden gelsin eksi 😐😂
Z kuşağı olmaktan utandım.
Saygı insanlara duyulan bir olgudur, yerli-yersiz karşı olduğun bir fikre saygı duymak ne demek olabilir acaba? "yorumcu" değil, fikrimi söylüyorum. :D
Annemde imdat dinliyor
Dinlemiyorum, dinleyenler beni ilgilendirmez
O kim lan 😀😀 çakal nedir
Bize dost lazım çakal her yerde var 🤣
😎😎😎
Hiç bilmiyorum jsn
Maalesef z kuşağıyım ama dinlemiyorum
Z kuşağını bilmem ama ben dinlemiyorum
İlk defa duyuyorum.
İsimlerinde hayır yok çakal nedir, yok tilki mk
Fena değilmiş istediğini dinleyebilirsin
hayir tabi kii ablam da kopuyor sarki da sjdj
Hiç dinlemedim belki de
Yoo biz de dinlemeiyoruz
Yok bu züppelerin tek şarkısını bile dinlemem
Çahallarlan isim olmas 😊😃
33 yaşında her kadın böyle güzel ve tatlı olmaz 🙂
30 yaşında kpop dinleyen ben :d
Ayn cok seviyorum hele "mahvettin" favorim..🌳
Dinlemem
İtici geliyor bana
Ben hiç dinlemedim, dinlemem de
Yok bacım ya sarmıyor
Ben hala sansar saniser falan dinliyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?