Doğrudan herhangi bir gece klübüne damsız giriş yapamayabilirsiniz ancak örneğin Sortie ya da Oligark gibi geceyarısına kadar restoran işletmeleri olan ve gece yarısından sonra klübe dönen konseptlerde, yemek rezervasyonuyla içeriye girebilir, seçeceğiniz bir restoranda yemeğinizi yiyebilir ve sonrasında restoranlardan orta barlara geçiş yapıp takılabilirsiniz.
Bu tür eğlence kulüplerine gitmek için en ideal yerlerin başında Şişli Beşiktaş ve Taksim bölgesi geliyor. Damsız girmen birazcık zor bu tür mekânlara. Birçok insan bireysel gittiği mekanların kapısında birileriyle tanışıp sanki arkadaşlarmış gibi içeri birlikte giriyorlar. Daha sonra içeride herkes kendi eğlencesine bakıyor. Fakat burada önemli olan kriter içerideki davranışlara dikkat etmek. Mekan görevlileri tarafından bu durum anlaşılırsa tekrar dışarıya çıkartılırsınız. Kafanızda birkaç yer belirleyip internetten araştırdıktan sonra girmeniz de fayda var
Ben 1 yere baktım olmaz dedi ısrar etmedim adam keşke senin gibi anlayışlı olsa dedi rıza babanın meyhanesi var oraya gittim canlı müzik vardı çok abartılıyor bence ya sırf bu yüzden manita mi yapalım napalım 😊
En İyi Görüşler