Müzik & Etkinlik 1 ay Deli gibi tekrar ettiğiniz bi’ şarkı var mı? Rosse_ Xper 5 Takip Et FacebookTwitter 11 Tozduman.. Güncellemeler: Takip Et 11 Paylaş FacebookTwitter Deli gibi tekrar ettiğiniz bi’ şarkı var mı? 45 Görüşünü yaz
Neveaşıkbiri Fenomen 1 ay İstemiyor artık canım, hiç üzülme umrumda değil"Hoşçakal" derimBenim için artık bitti, geri dönmen umrumda değil"Hoşçakal" derimHiç bu kadar acıtmadıHiç kimse senin kadar acıtmadı canımıÖnce gözümü bağladınSonra zamanı yavaşlattın, sonra durdurdunDünyaRedd Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
serenay1995 Yoda 1 ay Bu kadindan nefret ediyorum birde Sefomla sarki söylüyor 😡 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Rosse_ 1 ay Sefomla ahah😂 Yorumla serenay1995 1 ay Ona asigim Yorumla Rosse_ 1 ay Ahhh yakışıklı evet 😄 Yorumla
BanaNeHa Yoda 1 ay https://www.youtube.com/embed/1xinPwIfexYÖzlüyorsan niye bitti o zaman.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
merakettimmişte Master 1 ay var ya.. tavukları pişirmişem hacıyıda çarşıya göndermişem 😏🥺 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
rom75 Xper 6 1 ay Cengiz Kurtoğlu’nun Sen kim sevmek kim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
hakan3540 Xper 6 1 ay Çayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
müzisyen1i Guru 1 ay Deliyim ama o aşamaya gelemedim henüz. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
ASC007 Xper 7 1 ay Zeynep içine etmiş şarkının ama Sefo efso Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Sukera Xper 4 1 ay Sofia Hola como tale tale vu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54İstemiyor artık canım, hiç üzülme umrumda değil
"Hoşçakal" derim
Benim için artık bitti, geri dönmen umrumda değil
"Hoşçakal" derim
Hiç bu kadar acıtmadı
Hiç kimse senin kadar acıtmadı canımı
Önce gözümü bağladın
Sonra zamanı yavaşlattın, sonra durdurdun
Dünya
Redd
Bu kadindan nefret ediyorum birde Sefomla sarki söylüyor 😡