Arkadaşlar bir insanın hem bu kadar akıcı söylemesi hem de bu kadar melodik bir ses rengine sahip olması... Gerçekten çok başarılı buluyorum kendisini.
Peki ya siz?
Arkadaşlar bir insanın hem bu kadar akıcı söylemesi hem de bu kadar melodik bir ses rengine sahip olması... Gerçekten çok başarılı buluyorum kendisini.
Peki ya siz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ahiyan varken o kim ya
Popüler kültürün kölesi olan şahıslara sanatçı demem ben iyi çeviriyor söyleyişi falan iyi ama daha iyileri var. Sagonun bpg albündeki sarkilara bak satirik lirikal aruz hece ölçüsü havada uçuşuyor böyleleri varken ben o tarz rapcilere bakmam
Merhabalar;
Ben hiçbir sanatçının birbiriyle kıyaslanmaması gerektiği görüşündeyim. Çünkü herkes kendi müziğini icra ediyor ve herkesin kendine özel hissettirdiği duygular vardır. Ayrıca popüler kültürün kölesi olduğunu söylemeniz, yaptığı yeni nesil tarzda şarkılar yüzünden midir? Eğer bu tarz bir düşünceniz varsa size katılmadığımı belirtmek istiyorum. Zira ben Rap müziğin durduğu yerde saymasından çok değişkenlik gösterip alt dallara ayrılması taraftarıyım.
Saygılar.
O kim kenks sizin mahallede mı söylüyor sadece
Görüşünüzden anladığım kadarı ile bahsi geçen sanatçının tanınmaması üzerine bir gönderme yapmışsınız. Bir sanatçının çok fazla kitleye sahip olması, o sanatçının gerçekten iyi bir sanatçı olduğunu gösterir miydi? Ayrıca yazdıklarınıza göre konuşmak gerekirse gerçekten böyle bir sanatçının varlığından haberdar değildiniz. Bu durumda neden buraya hakkında bilgi sahibi olmadığınız bir şahıs için görüş yazıyorsunuz? Her şeyi geçtim. Kullanmış olduğunuz üslup gerçekten çok kabaydı.
Saygılar.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!