Müzik & Etkinlik Spotify kullanıyor musun? jelalet Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor https://open.spotify.com/artist/58w1OA17ius1OopkjmcMoQ?si=aSOfWQakT3iYOAZ0yz_rBw&utm_source=copy-linkParçalarımı dinleyebilirsiniz Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Spotify kullanıyor musun? Cevapla Spotify Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. Kullanıyorum 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Ben kullanmıyorum, yeniliklere karşı dirençliyim galiba 😄 Sonradan başlıyorum, herkesi geçiyorum. Ancak çevremde herkes kullanıyor yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hangi parçanızdan başlamamızı önerirsiniz 0 5 Yorumla jelalet +1 yıl Farketmez Yorumla jelalet +1 yıl 24 albüm 170 parça var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özellikle beğendiğiniz sevdiğiniz parçanız yok mu Yorumla jelalet +1 yıl Hepsini beğeniyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrı ayrı bütün parçalarınıza bakacağım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kullanıyorum
Ben kullanmıyorum, yeniliklere karşı dirençliyim galiba 😄 Sonradan başlıyorum, herkesi geçiyorum. Ancak çevremde herkes kullanıyor yani
Hangi parçanızdan başlamamızı önerirsiniz
Farketmez
24 albüm 170 parça var
Özellikle beğendiğiniz sevdiğiniz parçanız yok mu
Hepsini beğeniyorum
Ayrı ayrı bütün parçalarınıza bakacağım
Çünkü kullanıyorum yani yok bişey