Müzik & Etkinlik Bir sayı yazın size özel şarkı sözünü yazayım? auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Yapay Zekaya Sor tam sizlik sarki sozleri Güncellemeler+1 yıl ne zaman süper soru secilsin artik bu soru aaa Bir sayı yazın size özel şarkı sözünü yazayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. 10 olsun 1 1 Yorumla auraventi +1 yıl bak bana, bak bana,ne zerre kaldı benden.Sena Şener - Bak Bana
KafamKarışıııkk Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/ajWkt9Zid8EBurak reisin dediii olsun 2 3 Yorumla auraventi +1 yıl sosyal mesafenizi koruyunuz,sosyal medyaya yumulunuz,az takipçiniz varsa eger sanat için az'cık soyununuz.maNga - Batan Dünyanın Malları Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Ah be bu grubun şarkıları hep anlamlı Yorumla auraventi +1 yıl kesinlikle.. Yorumla
Stereo_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 +1 yıl 17.. 1 1 Yorumla auraventi +1 yıl dert dökecek dostum hiç olmadı,halime bakıp anam ağladı,Diyar Pala - Anla Yorumla
MORPHİA Takip Et Master Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Anadolu rockçıyım ben ama had inş17 1 4 Yorumla auraventi +1 yıl duur anadolu rockciysan sana bi mumble trap atiyim😂😂 Yorumla MORPHİA +1 yıl Barış akarsu filan gbj Yorumla auraventi +1 yıl nerenin havası bu güzelim?ah, hint kumaşı mı kalmış şu devirde,sana benden bir tavsiye,gel inceldigi yerden kopalım biz.maNga - Hint Kumaşı Yorumla MORPHİA +1 yıl 🌼 Yorumla
q__soulfly Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 5 diyorum hadi bakalm wkwkeklwpdpep 1 1 Yorumla auraventi +1 yıl istediğimi ver,istediğimi bana yolla,istediğimde benim ol,istemediğinde anla.Son Feci Bisiklet - Uyku Yorumla
huzurumyokkanks Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl 333333. 2 1 Yorumla auraventi +1 yıl o çocuk var ya o sendin sanki ve deliydin,derdi ki yarın bitermiş her şey ve bitti.maNga - İz Bırakanlar Unutulmaz Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 8 olsun 1 3 Yorumla auraventi +1 yıl dünyanın en güzel yol arkadaşısın,dünyanın en iyi can yoldaşısın,herkes yanlış yapar sende yaparsın,dünyanın en büyük armağanısın.Pinhani - Dünyanın En Güzel Yorumla Aso6533 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla auraventi +1 yıl Rica ederim Yorumla
23gazipolis46 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Ben derim ki 7 1 1 Yorumla auraventi +1 yıl nerde doğru insan,hayatında doğru anda çıkarlar karşına,sonra doğru anda sıçarlar,ağızda yalanlar, elinde nerede kalanlar.Eser Inc. & ARDA ERDEM - Unutulanlar Yorumla
abdnurs Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 2 diyorum 1 2 Yorumla auraventi +1 yıl iyi değilim ben,hiç iyi olmadım,sen gittiğinden beri,hiç hayal kurmadım.Pinhani - İyi Değilim Ben Yorumla abdnurs +1 yıl Hmmmmmm Yorumla
gencoyn-135 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bir 👉 1 1 3 Yorumla auraventi +1 yıl tertemizdi sanki dünya,gözlerimi açtığım anda,hiç düşünmeden inandım,masal tadında yarınlara.maNga - Alışırım Gözlerimi Kapamaya Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Teşekkür ederim knk Yorumla auraventi +1 yıl rica ederim knk Yorumla
değişiklikolsunn Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl 28 . 1 5 Yorumla auraventi +1 yıl dinle şimdi, hemde bilenden,insanlar ağaç değil ki, yürür ve giderler,geçmiş acı verir, gelecek komada,gitmek çok basittir, kalmaktır zor olan.Sehabe - Kuşlar Uçmayı Unutmaz Yorumla değişiklikolsunn +1 yıl Allahim bize hep zoru geliyorrr Yorumla auraventi +1 yıl her zamannn ajdnjs Yorumla değişiklikolsunn +1 yıl Teşekkürlerrr Yorumla auraventi +1 yıl ricaaa Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 7 olsun 1 3 Yorumla auraventi +1 yıl o son bakışın, bana son gülüşün,hiç aklımdan çıkmıyor,"başkasında bulur muyum?" derken,her şey bir anda darmadağın oluyor.Dolu Kadehi Ters Tut - Hiç İyi Değilim Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Güzelmiş :) teşekkürler Yorumla auraventi +1 yıl rica ederimm Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Dokuz 1 4 Yorumla auraventi +1 yıl hiç hesapta yokken gelip giriverdin hayatıma,tutup ellerimden uyudun kaldın yanımda.Birileri - Aşık Olmamam Gerek Nesliççe +1 yıl Çok manidar… auraventi +1 yıl nokta atışı Nesliççe +1 yıl Eveet👏🏻
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 21 sayısı. 1 3 Yorumla auraventi +1 yıl yokluğun rehin alır,alışmak istemişsem bile yüküm ağır,ne kışım yaza varır,ne renksiz duvarlarım yine sana boyanır.Madrigal - Geçme Artık Sokağımdan Yorumla Bt74ever +1 yıl Teşekkür ederim. :) Yorumla auraventi +1 yıl rica ederimm Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl 9😊😊 1 1 Yorumla auraventi +1 yıl zaman yok,geçerken bana bi uğrasan,ama soru sormasan.Son Feci Bisiklet - Zaman Yok Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1b cevap paylaştı. 7 sayısını seçtim 1 9 Yorumla auraventi +1 yıl ışıkta mıyım değil miyim?düşünmek yersiz,üşüdüysen güneşleri üstüne giyersin.Sehabe - Sonsuzlukta Yorumla thecutewitch +1 yıl vay be güzel sözmüş şarkıyı dinliyeceğim sağ olun söz için :) Yorumla auraventi +1 yıl Rica ederimmm bu sarki çok anlamlıdır tavsiye ederim Yorumla thecutewitch +1 yıl peki tavsiyeniz içinde teşekkürler :) Yorumla auraventi +1 yıl ricalarrr Yorumla thecutewitch +1 yıl türkçe rapmiş bana göre değil beğenemedim kusura bakmayın Yorumla auraventi +1 yıl yok ne kusuru estağfurullah zaten sarkiyi ithaf etmemistim bu sozleri sadece Yorumla thecutewitch +1 yıl peki Yorumla auraventi +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 99 . 1 1 Yorumla auraventi +1 yıl ne zaman duruldu?umut kaç kere kırılır?sen kaç kere duydun?bi insan kaç kere yıkılır?Velet - Aşk Sadece Anlayana Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 14,1b cevap paylaştı. 38 diyorum.. 1 3 Yorumla auraventi +1 yıl senden sonra kalbimi,sevgilere kapadım,ben seninle o günü,bin yıl gibi yaşadım.Nilüfer - Son Arzum Yorumla 54srp +1 yıl Teşekkür ederim 🙂güzel şarkı.. Yorumla auraventi +1 yıl rica ederim.. evet guzeldir Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl 93 ... 1 3 Yorumla auraventi +1 yıl boşverdim beni unutmak isteyişini,söz verdim, seni unutmam.Elyas & Talha - Bir Dünyanın İki Ucunda Yorumla mint__yesili +1 yıl 🧡 Yorumla auraventi +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
duygucansız Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 55 ... 1 3 Yorumla auraventi +1 yıl oysa sen bir nehirsin,ve nehirler durmaz,kavuşur bir an önce sevdiğine,asla geç kalmaz.Pinhani - Nehirler Durmaz Yorumla duygucansız +1 yıl harbi tam benlik sevindim :D Yorumla auraventi +1 yıl sevindimmm🤭 Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl 5... 1 3 Yorumla auraventi +1 yıl uzun zamandır hasret kaldım yüzüne,muhtacım inan senin tek bir sözüne,yalvarsam, ağlasam, kapansam dizine,döner miyiz yine eski günlere?Ayten Alpman - Tek Başına Yorumla Hemeraaa +1 yıl teşekkürler Yorumla auraventi +1 yıl Rica ederimm Yorumla
Uzaklarınşarkısı Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yedi olsun 1 8 Yorumla auraventi +1 yıl sözüm yok artık sana,bıraktım vicdanına,yaptıkların ayıp,senin kadar ayıp.Batuhan Kordel - Zindan Yorumla Uzaklarınşarkısı +1 yıl Taş attın ama neyse:)) Yorumla auraventi +1 yıl yok be 😂😂😂 içimden geçen sana ozel sarki oydu sjdjwj Yorumla Uzaklarınşarkısı +1 yıl Başka yaz olmadı o😅😅 Yorumla auraventi +1 yıl hskdnakd peki dur Yorumla auraventi +1 yıl çünkü yanıp yanıp tutuşuyordum,küllerim sana doğru uçuşuyordu seni izlerken.Evdeki Saat - Sarmaşık Yorumla Uzaklarınşarkısı +1 yıl Tamam oldu 😅😅 Yorumla auraventi +1 yıl 😂😂 sevindim ya Yorumla
Bu_da_geçer_yâ_hû Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sekiz 1 3 Yorumla auraventi +1 yıl ah, şu hırsızlar,her gece rüyamda senin kılığında dolaşırlar,ah, şu karanlıklar,seni benden, seni dünden, seni gerçeklerden korurlar.Pinhani - Yıldızlar Yorumla Bu_da_geçer_yâ_hû +1 yıl Severim bu şarkıyı, teşekkürler Yorumla auraventi +1 yıl Rica ederimmm Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl İki diyorum 1 1 Yorumla auraventi +1 yıl hatta senle tamdım sanırım,sen olmadan her şey hep yarım.Rota - Son Kez Yorumla
Msldkm Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl 11 diyelim 1 3 Yorumla auraventi +1 yıl inan ki gözümde her şeyden ama her şeyden çok değerlisin,kendime prens diyebilirim sen oldukça benim prensesim.Beta - Dolunay Yorumla Msldkm +1 yıl İlk kez duydum ve güzelmiş. Teşekkür ederim prens :)) Yorumla auraventi +1 yıl teşekkür ederim.. çok güzel şarkıdır kendisi Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 4 diyorum 0 1 Yorumla auraventi +1 yıl telefonu unut, hiç bakma bu gece,bırak, kim aradıysa "meşguldüm" de.Lil Zey - Eskisi Gibi Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 7 diyeyim uğurlu 0 1 Yorumla auraventi +1 yıl hayat bize olamadı adil,buna çektiğim acılar dahil.Lvbel C5 - GELMEZSEN GELME Yorumla
kristal_kalp Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl 7 (yedi) 0 1 Yorumla auraventi +1 yıl karanlik bi yerde bul beni,kaybettiğin gün gibi bekliyorum,üstümde bi başkasının ceketi,yine de tanırsın biliyorum.Kalben - Yara Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
10 olsun
bak bana, bak bana,
ne zerre kaldı benden.
Sena Şener - Bak Bana
Burak reisin dediii olsun
sosyal mesafenizi koruyunuz,
sosyal medyaya yumulunuz,
az takipçiniz varsa eger sanat için az'cık soyununuz.
maNga - Batan Dünyanın Malları
Ah be bu grubun şarkıları hep anlamlı
kesinlikle..
17..
dert dökecek dostum hiç olmadı,
halime bakıp anam ağladı,
Diyar Pala - Anla
Anadolu rockçıyım ben ama had inş17
duur anadolu rockciysan sana bi mumble trap atiyim😂😂
Barış akarsu filan gbj
nerenin havası bu güzelim?
ah, hint kumaşı mı kalmış şu devirde,
sana benden bir tavsiye,
gel inceldigi yerden kopalım biz.
maNga - Hint Kumaşı
🌼
5 diyorum hadi bakalm wkwkeklwpdpep
istediğimi ver,
istediğimi bana yolla,
istediğimde benim ol,
istemediğinde anla.
Son Feci Bisiklet - Uyku
333333.
o çocuk var ya o sendin sanki ve deliydin,
derdi ki yarın bitermiş her şey ve bitti.
maNga - İz Bırakanlar Unutulmaz
8 olsun
dünyanın en güzel yol arkadaşısın,
dünyanın en iyi can yoldaşısın,
herkes yanlış yapar sende yaparsın,
dünyanın en büyük armağanısın.
Pinhani - Dünyanın En Güzel
Teşekkür ederim
Rica ederim
Ben derim ki 7
nerde doğru insan,
hayatında doğru anda çıkarlar karşına,
sonra doğru anda sıçarlar,
ağızda yalanlar, elinde nerede kalanlar.
Eser Inc. & ARDA ERDEM - Unutulanlar
2 diyorum
iyi değilim ben,
hiç iyi olmadım,
sen gittiğinden beri,
hiç hayal kurmadım.
Pinhani - İyi Değilim Ben
Hmmmmmm
Bir 👉 1
tertemizdi sanki dünya,
gözlerimi açtığım anda,
hiç düşünmeden inandım,
masal tadında yarınlara.
maNga - Alışırım Gözlerimi Kapamaya
Teşekkür ederim knk
rica ederim knk
28 .
dinle şimdi, hemde bilenden,
insanlar ağaç değil ki, yürür ve giderler,
geçmiş acı verir, gelecek komada,
gitmek çok basittir, kalmaktır zor olan.
Sehabe - Kuşlar Uçmayı Unutmaz
Allahim bize hep zoru geliyorrr
her zamannn ajdnjs
Teşekkürlerrr
ricaaa
7 olsun
o son bakışın, bana son gülüşün,
hiç aklımdan çıkmıyor,
"başkasında bulur muyum?" derken,
her şey bir anda darmadağın oluyor.
Dolu Kadehi Ters Tut - Hiç İyi Değilim
Güzelmiş :) teşekkürler
rica ederimm
Dokuz
hiç hesapta yokken gelip giriverdin hayatıma,
tutup ellerimden uyudun kaldın yanımda.
Birileri - Aşık Olmamam Gerek
Çok manidar…
nokta atışı
Eveet👏🏻
21 sayısı.
yokluğun rehin alır,
alışmak istemişsem bile yüküm ağır,
ne kışım yaza varır,
ne renksiz duvarlarım yine sana boyanır.
Madrigal - Geçme Artık Sokağımdan
Teşekkür ederim. :)
rica ederimm
9😊😊
zaman yok,
geçerken bana bi uğrasan,
ama soru sormasan.
Son Feci Bisiklet - Zaman Yok
7 sayısını seçtim
ışıkta mıyım değil miyim?
düşünmek yersiz,
üşüdüysen güneşleri üstüne giyersin.
Sehabe - Sonsuzlukta
vay be güzel sözmüş şarkıyı dinliyeceğim sağ olun söz için :)
Rica ederimmm bu sarki çok anlamlıdır tavsiye ederim
peki tavsiyeniz içinde teşekkürler :)
ricalarrr
türkçe rapmiş bana göre değil beğenemedim kusura bakmayın
yok ne kusuru estağfurullah zaten sarkiyi ithaf etmemistim bu sozleri sadece
peki
☺️☺️
99 .
ne zaman duruldu?
umut kaç kere kırılır?
sen kaç kere duydun?
bi insan kaç kere yıkılır?
Velet - Aşk Sadece Anlayana
38 diyorum..
senden sonra kalbimi,
sevgilere kapadım,
ben seninle o günü,
bin yıl gibi yaşadım.
Nilüfer - Son Arzum
Teşekkür ederim 🙂güzel şarkı..
rica ederim.. evet guzeldir
93 ...
boşverdim beni unutmak isteyişini,
söz verdim, seni unutmam.
Elyas & Talha - Bir Dünyanın İki Ucunda
🧡
❤️❤️
55 ...
oysa sen bir nehirsin,
ve nehirler durmaz,
kavuşur bir an önce sevdiğine,
asla geç kalmaz.
Pinhani - Nehirler Durmaz
harbi tam benlik sevindim :D
sevindimmm🤭
5...
uzun zamandır hasret kaldım yüzüne,
muhtacım inan senin tek bir sözüne,
yalvarsam, ağlasam, kapansam dizine,
döner miyiz yine eski günlere?
Ayten Alpman - Tek Başına
teşekkürler
Rica ederimm
Yedi olsun
sözüm yok artık sana,
bıraktım vicdanına,
yaptıkların ayıp,
senin kadar ayıp.
Batuhan Kordel - Zindan
Taş attın ama neyse:))
yok be 😂😂😂 içimden geçen sana ozel sarki oydu sjdjwj
Başka yaz olmadı o😅😅
hskdnakd peki dur
çünkü yanıp yanıp tutuşuyordum,
küllerim sana doğru uçuşuyordu seni izlerken.
Evdeki Saat - Sarmaşık
Tamam oldu 😅😅
😂😂 sevindim ya
Sekiz
ah, şu hırsızlar,
her gece rüyamda senin kılığında dolaşırlar,
ah, şu karanlıklar,
seni benden, seni dünden, seni gerçeklerden korurlar.
Pinhani - Yıldızlar
Severim bu şarkıyı, teşekkürler
Rica ederimmm
İki diyorum
hatta senle tamdım sanırım,
sen olmadan her şey hep yarım.
Rota - Son Kez
11 diyelim
inan ki gözümde her şeyden ama her şeyden çok değerlisin,
kendime prens diyebilirim sen oldukça benim prensesim.
Beta - Dolunay
İlk kez duydum ve güzelmiş. Teşekkür ederim prens :))
teşekkür ederim.. çok güzel şarkıdır kendisi
4 diyorum
telefonu unut, hiç bakma bu gece,
bırak, kim aradıysa "meşguldüm" de.
Lil Zey - Eskisi Gibi
7 diyeyim uğurlu
hayat bize olamadı adil,
buna çektiğim acılar dahil.
Lvbel C5 - GELMEZSEN GELME
7 (yedi)
karanlik bi yerde bul beni,
kaybettiğin gün gibi bekliyorum,