Günün anlam ve önemine binaen ben, dizisinin de süper olduğu (Süper Baba)
"Bana Bir Masal Anlat Baba"yı seçerek başlıyorum;
"Bana Bir Masal Anlat Baba"yı seçerek başlıyorum;
Bir şarkı değil şiir bırakıyorum buraya
Beni her okuduğumda çok duygulandırır
BABAMA SELAM SÖYLE (İclal Aydın)<amp-ad height="fluid" data-multi-size="336x280,320x480,320x100,320x50,300x600,300x250,250x250" layout="fluid" type="doubleclick" data-slot="/9927946,22425446936/milliyet_mobilsite/diger/haberici_300x250_1" json="{"targeting":{"keywords":["pagetype_article","amp"], "contentid":["6527317"], "milliyet_kategori":["ml_siirler"],"catlist":["c1_siirler, Cct_babama-selam-soyle, Cct_iclal-aydin, Cct_siir, Cct_seohaber"]}}" rtc-config="{"vendors": { "criteo": {"NETWORK_ID": 4418}},"timeoutMillis": 1000}" class="i-amphtml-element i-amphtml-layout-fluid i-amphtml-layout-size-defined i-amphtml-layout-awaiting-size i-amphtml-built i-amphtml-layout" i-amphtml-layout="fluid" data-amp-slot-index="2" data-a4a-upgrade-type="amp-ad-network-doubleclick-impl" data-block-on-consent="default">Karlı bir akşamdı Ankara 'da;Son kez elele yürümüştük, Bitmesin istediğimiz yola. Kısacık beraberliğimizin bütün anılarını sığdırmıştık. Yazarsın bana demiştin. Bende yazarım sana sık sık. Ağlıyordum... Sen görmeyesin diye kaldırmıyordum başımı. Elimi daha sıkı tuttun, Anlıyordun... Bu ayrılığa dayanmıyordu kalbim, Öğrettiğim çiçek adlarını unutma dedin, Kelebekleri kitap arasında kurutma, Sık sık fotoğraf çektir, yolla bana, Kitaplarım sana emanet, İncitme kimseyi, kin büyütme kalbinde... Beni bekle... Yol bitti, gidiyordun artık; gittinSokakta gördüklerimi, filmlerdeki aktörleri sen sandım bir süre, Kin büyütmedim kalbimde söz vermiştim sana diye, Kitaplarını okudum, kelebeklerine dokunmadım, Öğrendiğim çiçek adlarına yenilerini ekledim, En çok fesleğeni, çoban heybesini, akşam sefasını sevdim. Seni beklerken çok şey öğrendim, Yolunu gözlediğim, sevdiğim ilk adam... Nasıl olsa bulacaktır diye, her görüşümde aynı sesle seslendimUçak, babama selam söyle! Beni kötü rüyalardan uyandıran sevdiğim ilk adam... Bir bilsen seni nasıl özledim... Kar yağıyor şimdi, otuz yaşım bitti, Kitapların bende, kelebekler gibi kar taneleri, Kendi yolumda yürürken hiç unutmadım o cümleyi;Selamını aldım babacığım, Kin büyütmedim kalbimde... Küçük kızının gözleri hala senin çiçeklerinde. Uçak, babama selam söyle! Uçak, babama selam söyle!</p>
ızım seni edi'ye vereyim mi?
kızım seni büdü'ye vereyim mi?
kızım seni edi'ye vereyim mi?
istemiyoruuum baba
istemiyoruuum baba
birisi bir edi evde kırkbeş kedi
birisi bir büdü elinde düdüğü
no no nooo
istemiyoruuum baba
istemiyoruuum baba
baba... baba... baba.. baba..
baba... baba... baba.. baba..
istemiyorum baba
istemiyorum baba
birisi bir edi
bana sarman dedi
birisi bir büdü
bilmem büyüdü mü?
no no nooo
istemiyoruum..
no no no baba
kızım seni edi?
kızım seni büdü?
kızım seni edi?
kızım seni büdü?
istemiyorum baba
istemiyorum baba
birisi bir edi
bana sarman dedi
birisi bir büdü
elinde düdüğü
no no no
istemiyorum baba
istemiyorum baba
-kızım seni ali'ye vereyim mi?
-hayır
-kızım seni veli'ye vereyim mi?
-istemiyorum
-kızım seni mehmet'e vereyim mi?
-hayır baba!
-kızım seni saddam'a vereyim mi?
-brrrrrr
-kızım seni bush'a vereyim mi?
-ıh ıhhh
-kızım seni kime vereyim?
-hahahahaha
-kızım seni kevin costner'a mı vereyim?
-vaaaay
-kızım seni jacques
cousteau'ya mı vereyim?
-hahahaha
-kızım seni michael
jackson'a mı vereyim?
-hıhahahahaha
-kızım seni mickey mouse'a mı vereyim?
-aaaaaaa
90 ların en güzel şarkılarından biriydi sanırım dediğiniz şarkı ben sizin babanızın ben ne dersem o olur
aynen öyle
eiğ için teşekürler
Şükret ki babam görmedi gül gibi sararıp söndüğümü :D
aklima nedense direkt müslüm baba geliyor.
https://www.youtube.com/embed/VH30TeiA7qoCevap
4Cevap
Rica ederim 🌸😇
👍😂
Neden hep kader ödetti bedel.. La la la lom
Tekin Karabey babam eseri
Ayaz Erdoğan baba
Evet
Nereye gittin sen
Kaç gündür sana bakıyorum
@xhxjxj kapattım digerini
Fatih kisaparmaktan. BU ADAM BENIM BABAMM..
Süper baba bence de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?