Senin Yerin Benim Yanım Zaten.. Ver Acıyı Ver İçime Çekerim Senden Başkasını İstemiyorum Vur Kalbime Vur Kalbime Gömerim Senden Başkasını Sevemiyorum Rap Verse 1 Uyuyormusun yoksa bu feryadımı duyuyormusun? Kendine bir kere soruyormusun ya da başka bir adam için mi yanıyorsun he? Bensiz yaşıyorsun gayet ama sensiz ben yaşamam diyodun! Ben de yaslanıp dizlerine neden her seferde sana kanıyordum Bana sen lazım başkası değil hasretin içimde çığ gibi büyür İsmin ağzıma oldu düğüm yokluk kalbime bastı yükü Bana sanki ceza sana sefa olan niye hergün kalbime cefa dolar Herşeyin sen de mi cevabı yar o zaman fel yıkık bu kalbi onar Rap Verse 2 O nefes ruhuma ömre bedel tüm güller gülüşünü taklit eder Sen yine gel bana gülsün ecel Birkere gül canım olsun heder Bana yine çöktü keder bu karanlık gecelerim eşlik eder Bi otuz beşlik yetmez elli de kederime değmez bu acı bu masa da yüzlük eder Hiç bi zaman beni anlamadın Ben de bitek bunu anlamadım Kalmam için sebep aramadın Sen ben gibi hiç ağlamadın Yarım bıraktığın biri varken Başkasında tam kalamazsın En güzel öcümüzü zaman alacak Bunu zamanla anlayacaksın