Bu arada içlerinden sesini en beğendiğin Taehyung ama resime jungkook'u koyarak sizi şaşırtmayı amaçladım (ve o benim biasım)

ama bence onları da anlamamız lazım sonuçta uzun yıllardır grup olarak çalışıyorlar kendileri olamıyorlar ee haliyle onlarda insan ve sıkıldılar hani kendileri olmak istiyorlar bence buna üzülmeyip saygı duymak gerekir ve solo çalışmalarına destek vermemiz gerek zaten
onlara bu şansı vermeliyiz ve solo olmayı deniyorlar hani dağılmıyorlar hoş
yıllarca çalıştılar zaten dinlenmek ve kendileri olmak en büyük onların hakkı biraz bu konuda onlarla
onları da anlamak gerek
benim de taehyung bu arada bir de jin
ama jimin biasım
Cevap
7Cevap
Sadece Fake Love şarkısını seviyorum. Gerçekten dağıldılar mı?Öyleyse üzüldüm
Blackpink'i daha çok seviyorum
BTS ve KPOP gibi gruplar proje olarak uretilmis gruplar. Bunlari takip etmiyorum.
Jimin , dağıldığını bilmiyordum şarkıları çok hoştu dağıldığına üzüldüm Army olarak.
amerikan şirketler şarkılarına tarzlarına çok müdehale etti. yeni şarkıları fark ettiysen amerika kültürü içeren şekilde yapılıyor. bence çok yıprandılar 3 ayda bir şarkı yetiştirme çabaları da grubun dans ve şarkı provalarını arttırdı. solo yaparak daha serbest çalışacaklarını düşünmüş olabilirler.
Aşko ben btsi çok seviyorum. Aslinda dagilmadilar dedigin gibi kendi sololarini cikarmak icin bir sure ara verdiler ve ztn BTS in sozlesmesi 2027 de bitiyo daha zamani bile degil. Kendini germe🙂💗
Deliler zaten rahat duramaz bi yerde ipi koparırlar
bts hikaye asıl olan ss501 e oldu
@terziayca onlar da aşamalı olarak dağılmıştı
Bts dinlemiyorum, dinlemedim, dinlemem.
Hiç birini tanımam, bilmem.
Gülçin
Eren de cok iyiydi ama
Hiç dinlemedim
Dünya yasa boğuldu
Elif be te se.
Bunlar erkekse ben Recep tayyip erdoganim
Hee kız mı oluyo bunlar