Evdeki saat, Adamlar, Emircan İğrek, İkiye on kala, Kahraman Deniz, Madrigal, Tuğkan. Çoğu Samsun'a geliyor ve 2 saatlik bir uzaklıktayım, konsere gitmeyi çook istemiştim ama engeller asla çekilmiyor önümden.😒
Deki ona ben o artık eski ben değilim kendi yoluna bak bende kendi yoluma bakıyorum gelecekteki halim galiba ama benimki kavat tehtit edecek yürek yok onda 🤣🤣tehtit etse sevse zaten ayrılmam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Charlie puth
Evdeki saat, Adamlar, Emircan İğrek, İkiye on kala, Kahraman Deniz, Madrigal, Tuğkan.
Çoğu Samsun'a geliyor ve 2 saatlik bir uzaklıktayım, konsere gitmeyi çook istemiştim ama engeller asla çekilmiyor önümden.😒
Yaşar hayranı bir insnaım ne kadar aramızda yaklaşık 24 sene gibi bir uçurum olsada :)
Deki ona ben o artık eski ben değilim kendi yoluna bak bende kendi yoluma bakıyorum gelecekteki halim galiba ama benimki kavat tehtit edecek yürek yok onda 🤣🤣tehtit etse sevse zaten ayrılmam
Bangtan coldplay onerepublic manga haluk levent emre aydın
bu kişileri canlı şekilde dinlemek isterdim
Sezen Aksu
Şebnem Ferah
Sıla
Yalın
Pinhani
Şebnem Ferah'ı canlı kanlı dinlemeden ölmek istemiyorum.
Ahmet Kaya çok isterdim birde muhabbet etmek isterdim
yaa çenn çok şanslısın Toprak.. darısı Emre Aydın'ınkine gitmene. :D
mabel matiz'i dinlemeyi çook istiyorum.
Emre Aydın’a gidebildim ya çanakkakedeyken 😂 mabele ben de gidemedim ya. Sertap a gidebilirsin umarım sen de harikaydııııı
evet gitmiştin sanki hatırladım bir tık.. :D
mabel'e er geç gideceğim bakalım. sertap da iyiidiir
Aerosmith, bon Jovi, nirvana, the offspring, the strokes
Neşet Ertaş
Keşke gidebilseydim ya
Can bonomo. Temmuzda gideceğim.
Festivalde o da vaaaar onu da merak ediyorum
Exo konseri olsa delirebilirdim sanırım😂😂
Yüzyüzeyken Konuşuruz, Duman falan
Buray
Ali Kınık
Gülnur Kaya