Müzik & Etkinlik Pop, Rock ya da fantezi, bugün hangisi? Moby8Dick Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bu akşam Hande Yener, Can Bonomo ve Hakan Altun aynı saatlerde farklı mekanlarda sevenleriyle buluşacak. Hangisini seçersiniz? Pop, Rock ya da fantezi, bugün hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. Rock seviyorum ve dinliyorum 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Üçü de bana uymaz 1 4 Yorumla Moby8Dick +1 yıl Kimin konseri olsa bugün hiç düşünmeden giderdiniz? :) Yorumla Illecebrous +1 yıl Jehan barbur Yorumla Moby8Dick +1 yıl Jehan Barbur, Birsen Tezer, Dolunay Obruk, Jülide Özçelik, Sibel Köse vs. tabii ki çok farklı ve çok rafine bir yerdeler. 👍🏻 🎶 Yorumla Illecebrous +1 yıl Kesinlikle öyle Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her gün rock 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Rock seviyorum ve dinliyorum
Hakan Altuni tercih ederim..😌
Üçü de bana uymaz
Kimin konseri olsa bugün hiç düşünmeden giderdiniz? :)
Jehan barbur
Jehan Barbur, Birsen Tezer, Dolunay Obruk, Jülide Özçelik, Sibel Köse vs. tabii ki çok farklı ve çok rafine bir yerdeler. 👍🏻 🎶
Kesinlikle öyle
Her gün rock
Hande Yener 👌👌