Müzik & Etkinlik Vefat etmiş sanatçılardan birinin konserine gitme imkanınız olsaydı kimin konserine giderdiniz? Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Barış Akarsu abimin konserine gitmek için can atardım. Allah rahmet eylesin 🙏🏻 Vefat etmiş sanatçılardan birinin konserine gitme imkanınız olsaydı kimin konserine giderdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
tozlu-kaset20 Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 26 +1 yıl Rock ağırlıklı dinlediğim için ben biraz daha farklı cevap vereceğim. Nirvana Queen Beatles 1 0 Yorumla
best_cover90s Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 +1 yıl Barış Manço'yu canlı dinlemeyi çok isterdim. Şarkılarını çok seviyorum. Ayrıca çok değerli bir sanatçımızdı. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Michael jackson 1 0 Yorumla
Hasstr56 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 60% +1 yıl Barış MançoMüslüm GürsesBarış akarsuKayahanZeki MürenCem KaracaNeşet Ertaş? 2 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 432 cevap paylaştı. Barış Manço olabilir di Barış Manço adam ya 😊 Sıcak cana yakın bi insan di genellikle güler yüzlüydu Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 😥 1 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Türklerden Kıvırcık Ali ve Barış Akarsu Yabancı olarakta Amy Winehouse ve Peter steeleyi canlı canlı dinlemek isterdim 1 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Michael Jackson , Louis Armstrong, Bob Marley, Neşet Ertaş, Ahmet Kaya. 1 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kesinlikle Freddie Mercury konserine gitmek isterdim 1 0 Yorumla
Melekyazıcı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Morteza pashaei 😣😣İranın Barış Akarsu'su deriz... Allah ikisine de rahmet eylesin. 3 0 Yorumla
Yosef0052 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Bir sevmek Bin defaa. 1 2 Yorumla Blondesmann +1 yıl Ölmek demekmiş… Yorumla Yosef0052 +1 yıl En sevdiğim sanatçıdır kendisi. Mekanı cennet olsun Yorumla
snowsatt Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl 2pac boe b Juice Wrld mac miller konserine gitmek istediğim çok sanatçı var 1 0 Yorumla
2022YeşilGözlü03 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cem karacaBarış akarsu Barış Manço 1 1 Yorumla 2022YeşilGözlü03 +1 yıl Neşet Ertaş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Rock ağırlıklı dinlediğim için ben biraz daha farklı cevap vereceğim.
Barış Manço'yu canlı dinlemeyi çok isterdim. Şarkılarını çok seviyorum. Ayrıca çok değerli bir sanatçımızdı.
Michael jackson
Barış Manço
Müslüm Gürses
Barış akarsu
Kayahan
Zeki Müren
Cem Karaca
Neşet Ertaş
?
Barış Manço olabilir di Barış Manço adam ya 😊 Sıcak cana yakın bi insan di genellikle güler yüzlüydu Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 😥
Türklerden Kıvırcık Ali ve Barış Akarsu
Yabancı olarakta Amy Winehouse ve Peter steeleyi canlı canlı dinlemek isterdim
Michael Jackson , Louis Armstrong, Bob Marley, Neşet Ertaş, Ahmet Kaya.
Kesinlikle Freddie Mercury konserine gitmek isterdim
Yaşıyor ama İbrahim Tatlıses’in gençliği. Adam tek ya
Barış Manço ve Zeki Müren
Morteza pashaei 😣😣İranın Barış Akarsu'su deriz... Allah ikisine de rahmet eylesin.
Bir sevmek Bin defaa.
Ölmek demekmiş…
En sevdiğim sanatçıdır kendisi. Mekanı cennet olsun
2pac boe b Juice Wrld mac miller konserine gitmek istediğim çok sanatçı var
Cem karacaBarış akarsu Barış Manço
Neşet Ertaş
Barış Manço, Cem Karaca 😌
Nirvana konserine gitmek isterdim
Kerim Tekin, Barış Manço
Hesabım kalsın mahşereeee...
Barış Manço kesinlikle..
Ahmet Kaya