Müzik & Etkinlik Gittiğiniz konserde sahneye çıkıp kiminle hangi şarkıda düet yapmak isterdiniz? bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Gittiğiniz konserde sahneye çıkıp kiminle düet yapmak isterdiniz? hangi şarkıda? Gittiğiniz konserde sahneye çıkıp kiminle hangi şarkıda düet yapmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne Teomanciğımla beraber gemiler şarkısınin canına okuyabilirdik 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Gülşen'le beraber Bi an gel şarkısını söylemek isterdim ama kostum olarak ona uyum sağlamam lazım 🤣 artık evde mayo ne varsa giyerim 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Cem Adrian ile düet yapmayı isterdim. Herhangi bir şarkısı olur pek farketmez benim için :d 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 462 cevap paylaştı. Feridün düzağaç // Tek başına ve Alev Alev şarkısı. // Çoçukluğumdan beri istemsizce dinlediğim şarkılar ✨ 0 1 Yorumla u Bihteeerrr +1 yıl *Feridun düzağaç Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl olmayan ruscamla nastyayla mamkdmwldklwnf 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızlar Bir Adım Öne Teomanciğımla beraber gemiler şarkısınin canına okuyabilirdik
Gülşen'le beraber Bi an gel şarkısını söylemek isterdim ama kostum olarak ona uyum sağlamam lazım 🤣 artık evde mayo ne varsa giyerim
Cem Adrian ile düet yapmayı isterdim. Herhangi bir şarkısı olur pek farketmez benim için :d
Feridün düzağaç // Tek başına ve Alev Alev şarkısı. // Çoçukluğumdan beri istemsizce dinlediğim şarkılar ✨
*Feridun düzağaç
olmayan ruscamla nastyayla mamkdmwldklwnf