TAN Sesi bana tek başına çoklu orkestra gibi gelir. Onun sesinden çıkan bütün şarkılar bir ayrıcalık kazanıyo fakat Tan dendiğin de nedense kulağımda 'yalan' isimli parçası çalar. Sırd o şarkı için dahi Tan'ı seçerdim.
Net Tan Taşçı.. Genç ama bir o kadar da güclü sesi ve şarkılari var.. Ay bir de çok yakışıklı değil mi😄 Çok datlı.. Bu da benden sana gelsin, seversin belki..
Kesinlikle Tan. Hiç gitmedim gitmeyi istediğim iki kişiden biridir Tan. Diğerine gitmek artık mümkün değil ama Tan'ın konserine gitmek mümkün. Birgün hayatım da özel biri olursa onunla gitmek için kenara koyduğum bir istek benimki.
Teoman'ın da konserleri çok keyifli oluyor, Temmuz'un ilk haftası Harbiye'de olacak. Yarın bildiğim kadarıyla Kuruçeşme'de Manga var, tam bir konser grubudur onlar da. Tam olarak konser olmasa da Haktan'ın da Cuma günü canlı performansı olacak ve Haktan'ın sahneleri müthiş oluyor.
Evet, ilk defa dinlediğimde daha diğer şarkıları çıkmamıştı ve sanrım artık çıkmayacak demsitim ama sonrasında birkaç tane şarkı çıkarttı.. güzel bir ambiyansı var.
Çok güçlü bir sesi olmasının yanında konser / sahne performansı da başarılı. Konserleri bu yüzden hınca hınç doluyor ve biletler çıkar çıkmaz tükeniyor.