Müzik & Etkinlik Hiç festivale gittiniz mi, gittiyseniz hangisine gittiniz? bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Selam arkadaşlarim dostlarin hayatınız boyunca hiç festivale gittiniz mi gittiyseniz hangisine gittiniz Hiç festivale gittiniz mi, gittiyseniz hangisine gittiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. gitmedim 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 462 cevap paylaştı. "Festival gibisin katılmak istiyorum"🎈✨ dediğim biri olsaydı gitmemin de gereği kalmazdı.😄 1 1 Yorumla bucali-caglar +1 yıl Ahdkfjsh olur bir gün elbet Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Silifke ve Alaçatı festivallerine katıldım üç yıl üst üste,2027,2018,2019 yıllarında. Baxi el işler ve reçellerimiz satılmıştı.. 1 0 Yorumla
Moby8Dick Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Rock n Coke, Zeytinli Fest, Latin Fest, KoçFest, MayFest, Coachella. 2 0 Yorumla
Denizs1573 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Gitmedim gitseydim hintlilerin dans festivaline giderdim :)) 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 336 cevap paylaştı. Kiraz ve Bayındırdaki çiçek festivaline. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
gitmedim
"Festival gibisin katılmak istiyorum"🎈✨ dediğim biri olsaydı gitmemin de gereği kalmazdı.😄
Ahdkfjsh olur bir gün elbet
Silifke ve Alaçatı festivallerine katıldım üç yıl üst üste,2027,2018,2019 yıllarında. Baxi el işler ve reçellerimiz satılmıştı..
Rock n Coke, Zeytinli Fest, Latin Fest, KoçFest, MayFest, Coachella.
Gitmedim gitseydim hintlilerin dans festivaline giderdim :))
Kiraz ve Bayındırdaki çiçek festivaline.
Oktoberfest 2 gün kaldım
Gitmedim
festival değilde çok konsere gittim
Barışarock