Müzik & Etkinlik Heyecanla beklediğiniz bir konser var mı? tozlu-kaset20 Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor 27 Haziran Perşembe günü Harbiye'de gerçekleşecek olan Evgeny Grinko konserini merakla bekliyorum. İlk kez canlı olarak dinleme fırsatı bulacağım için biraz heyecanlıyım. 🤩 Heyecanla beklediğiniz bir konser var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
best_cover90s Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 +1 yıl Levent Yüksek konseri var Ekim'de Harbiye'de. Onu bekliyorum heyecanla. Annemle gideceğiz. 0 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl Oo daha çok varmış. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. şu an için yok 0 0 Yorumla
simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hayatimda hic konsere gitmedim 1 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl Elbet bir gün gidersin. :) Yorumla
nobodynocrime Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Olsa da gidemeyeceğim ki. 0 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl Fiyatlardan dolayı mı? Yorumla
susvr Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Mustafa Sandal 💃🏻💃🏻💃🏻 Kim Tae Hyung 0 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl BTS mi 2. isim? Yorumla
KaranlikBirGun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl hiç konsere gitmedim 0 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl Umarım gidersin. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Levent Yüksek konseri var Ekim'de Harbiye'de. Onu bekliyorum heyecanla. Annemle gideceğiz.
Oo daha çok varmış.
şu an için yok
Hayatimda hic konsere gitmedim
Elbet bir gün gidersin. :)
Olsa da gidemeyeceğim ki.
Fiyatlardan dolayı mı?
Mustafa Sandal 💃🏻💃🏻💃🏻 Kim Tae Hyung
BTS mi 2. isim?
Hayir
hiç konsere gitmedim
Umarım gidersin.