Müzik & Etkinlik Türk Pop Müziğinin en müstehcen imaları hangi şarkıda sence? Moby8Dick Takip Et Xper 7 Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çekeceğin var elimden, alacaklıyım tenindenNe dediğimi anladın sen, acil durum, uyansana! gibi gibi... Türk Pop Müziğinin en müstehcen imaları hangi şarkıda sence? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FloraBacchus Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gülşen demek istiyorum bu soruya. Şarkıları klipleri ile fazla iddialı ve müstehcen. 1 2 Yorumla Moby8Dick +1 yıl Evet, Gülşen kliplerinde uzun süredir böyle bir tavır gösteriyor 😅 ama benim bu sorudaki müstehcenlikten kastım aslında şarkıların sözleri üzerine.Türk müziğinde (sadece pop değil türkülerinde bile) erotizm çağrışımlı sözleri olan onlarca şarkı var, bazıları da oldukça şaşırtıcı. Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Bence gülşenin bir çok şarkısı müstehcen. Yorumla
Descartes01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Merve özbey vuracak. Şarkının kendisi de öyle klibi de öyle. 1 2 Yorumla Moby8Dick +1 yıl Giriş kısmı özelinde sanırım bu tespit? Yorumla Descartes01 +1 yıl Bana çok müstehcen geldi. Aleyna tilkinin kliplerinden bile erotik. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gülşen demek istiyorum bu soruya.
Şarkıları klipleri ile fazla iddialı ve müstehcen.
Evet, Gülşen kliplerinde uzun süredir böyle bir tavır gösteriyor 😅 ama benim bu sorudaki müstehcenlikten kastım aslında şarkıların sözleri üzerine.
Türk müziğinde (sadece pop değil türkülerinde bile) erotizm çağrışımlı sözleri olan onlarca şarkı var, bazıları da oldukça şaşırtıcı.
😄Bence gülşenin bir çok şarkısı müstehcen.
Merve özbey vuracak. Şarkının kendisi de öyle klibi de öyle.
Giriş kısmı özelinde sanırım bu tespit?
Bana çok müstehcen geldi. Aleyna tilkinin kliplerinden bile erotik.