Müzik & Etkinlik Bu 7 Kpop gruplarından hangisini biliyorsunuz veya adını duydunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sbsjsjsjsjjssjsjsjsjsj Blackpink Dreamcacther Pixy G (IDLE) Red velvet 3ye Bts Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu 7 Kpop gruplarından hangisini biliyorsunuz veya adını duydunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
best_cover90s Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 +1 yıl Birkaç tane biliyorum ama en çok BlackPink'i seviyorum. Şarkıları çok güzel, kendileri de çok tatlı. 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Pixy ve 3ye'yi sadece ismini biliyorum, onun dışındaki bütün grupları dinliyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Pixy ve 3ye'yi kesinliklikle dinlemelisin, şarkıları muhteşem. Yorumla
ronaldo_66 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Blackpink Bts Red velvet ve gıdleyi biliyorum. Twice ı koymaman üzdü. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 7 taneyle sınırladı, sınırlamasaydı koyardım Yorumla ronaldo_66 +1 yıl En ünlü kpop grubu birini çıkarabilirdin. Yorumla
SaygımSonlu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Az az biliyorum hepsini ama ben danslara sardım ya aşırı güzel dans coverları var. Bayılıyorum 0 0 Yorumla
_smile_flower_ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hepsini biliyorum. BTS, Red Velvet, (G)-IDLE, BLACKPINK ve Dreamcatcher'ı çok seviyorum. BLACKPINK bir an önce cb yapsa da bayram etsek. Özledim kızlarımı :) 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 504 cevap paylaştı. Sadece şu çinli bts'i duydum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim bildiğim kadarıyla bts Çinli değil Koreli. Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Bts ve blacpink ama alakam yoktur 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1b cevap paylaştı. Bts blackpink g-didle red veldet i biliyorum 0 0 Yorumla
__JustYou__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Blackpink, BTS, Gidle, Red Velvet, Dreamcacther 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birkaç tane biliyorum ama en çok BlackPink'i seviyorum. Şarkıları çok güzel, kendileri de çok tatlı.
Pixy ve 3ye'yi sadece ismini biliyorum, onun dışındaki bütün grupları dinliyorum.
Pixy ve 3ye'yi kesinliklikle dinlemelisin, şarkıları muhteşem.
Blackpink Bts Red velvet ve gıdleyi biliyorum. Twice ı koymaman üzdü.
7 taneyle sınırladı, sınırlamasaydı koyardım
En ünlü kpop grubu birini çıkarabilirdin.
Az az biliyorum hepsini ama ben danslara sardım ya aşırı güzel dans coverları var. Bayılıyorum
Hepsini biliyorum. BTS, Red Velvet, (G)-IDLE, BLACKPINK ve Dreamcatcher'ı çok seviyorum. BLACKPINK bir an önce cb yapsa da bayram etsek. Özledim kızlarımı :)
Sadece şu çinli bts'i duydum
Benim bildiğim kadarıyla bts Çinli değil Koreli.
Bts ve blacpink ama alakam yoktur
Bts blackpink g-didle red veldet i biliyorum
Blackpink bts exo got7
Blackpink, BTS, Gidle, Red Velvet, Dreamcacther
C ve E şıkkı dışındakileri biliyorum
A, D, E, G biliyorum
Üçünü