Uzun yıllar önce bir parçaya denk geldim tesadüfen, eski ve garip bir şarkıya benziyordu. Olacak ya, kapatamadım, kalkmak durumunda kaldım oradan ve şarkı 1 dakika çalmaya devam etti. Radyodan dinliyordum. O zaman shazam gibi bir kullanışlı program da yok, sözlerini not ettim telefonumun taslak bölümüne ve eve gelince arayıp dinledim. Yıl o zaman sanıyorum ki 2015 idi. Ben ara ara sürekli dinler oldum parçayı, her dinlediğimde de garip ve büyülü hislere gark oldu kalbim, çok farklı bir duygu bu. Sonra videoyu bulamadım, silinmiş, başka kanala yüklenmişti, sonra oradan da silindi. Derken meğer klipteki bir filmmiş '' Cesaretin Var mı Aşka?''. Şarkının video klibi filmden daha iyi bence :)) Onu da izledim sonra...
Kah günlüğe işlenen satırlara eşlik etti, kah ilham perisi olup yazılan şiirlere eşlik etti zamanla ama hiç eskimedi. Farklı bir şarkıdır nedense. Cüneyt bey de şaşkın bu şarkının popülerliğine, kendisi de müzik öğretmeniymiş sanırım...
Var mıdır böyle ruh halinizi yansıtan şarkılar?
Gel zaman, git zaman...
Kah günlüğe işlenen satırlara eşlik etti, kah ilham perisi olup yazılan şiirlere eşlik etti zamanla ama hiç eskimedi. Farklı bir şarkıdır nedense. Cüneyt bey de şaşkın bu şarkının popülerliğine, kendisi de müzik öğretmeniymiş sanırım...
Var mıdır böyle ruh halinizi yansıtan şarkılar?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer