Müzik & Etkinlik SoundCloud uygulamasını beğeniyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bazı değişik şarkıları bu uygulama sayesinde bulduğum için baya seviyorum. Aranızda kullananlar var mı? Nasıl buluyorsunuz? SoundCloud uygulamasını beğeniyor musunuz? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Moby8Dick Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Özellikle amatör müzisyenler için çok kullanışlı ve etkin tercih edilen bir platform.Bu yüzden dehlizlerinde hiç duyulmamış harika şarkılara ve düzenlemelere denk gelmek mümkün. 2 2 Yorumla Moby8Dick +1 yıl Teşekkür ederim. 🙏🏼 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Evet başarılı bir uygulama. Popülerlikten uzak çok enteresan parçalara rastlamak mümkün. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Beğeniyorum güzel bir uygulama 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 432 cevap paylaştı. Kullanmıyorum Samsung Music kullanıyorum ben 1 1 Yorumla Cod2009 +1 yıl Hea Şarkı bulma uygulaması mi soruyorsun Bende müzik dinleme uygulaması sandım 😅 Shazam kullanıyorum müzik bulma uygulaması olarak da Yorumla
En İyi Cevaplar