+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/URwwo3xyFQAbuyur ablacım
01 Yorumla
Soran+1 yılAdamlar 2 yıldır fix her platformda konuşuldu ya merci abacım
En İyi Cevaplar
- 02 Yorumla
Soran+1 yılGeç oldu iyi oldu caven
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yıl00 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 23,7b cevap paylaştı.
u +1 yılhttps://www.youtube.com/embed/CvBfHwUxHIkRihanna umbrella
02 Yorumla
Soran+1 yılBariscim tenkçu
- +1 yıl
Rica ederim Irresistibleart'cım
- 125 Yorumla
Soran+1 yılOset düğünü daveti vs gittin mi hiç kafkas?
Soran+1 yılMüzik ve nick çerkezleri bilir sandım değilmiş
Soran+1 yılFarkettim
Soran+1 yılGürcistanın belli kesimi çerkez azerbeycan romania moldavia ben çok gittim oset davetine aksi insanlar ama örflerini seviyorum
Soran+1 yılGürcüyüm biliyorum :)
Soran+1 yılGürcistan da boksör çok okçuluk bir de açıkçası derin illegal şahıslar ilgimi cekmiyo mafyadir el uzunluğudur her milletten vardir
Soran+1 yılRussia asıllı bunlar
Soran+1 yılEvet doğru genlerle alakalimi acaba inatçı kindarcı oluyoruz gerçi inancima göre kindarlık öfke ruhumu kirletir yinede elden bırakamiyorum sen azerbeycanda mi yaşıyosun
Soran+1 yılAyble insan özünü merak etmez mi fırsat bulda git tercih senin yinede
Soran+1 yılÜreyin nasil bilirse gagaş teşekkür müzik sohbet için ❤
+1 yıl02 Yorumla
Soran+1 yılKlibi sevdim
- +1 yıl
Sen de bana bir tane tavsiye etsene.
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez duydum
- 04 Yorumla
Soran+1 yılAlt müziği sevdim, ben daha çok adamin ellerine mimiklerine takıldım izletti kendini
Soran+1 yılBlues daha çok jazz alamadım gerçi ayni kulvarlar tr music dinlemem bu duru geldi bana
+1 yıl05 Yorumla
Soran+1 yıl90s parçası mıdır
- +1 yıl
Heee
Soran+1 yılOky
- +1 yıl
😁🤫
Soran+1 yılNe alaka
+1 yıl08 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez duyuyorum
- +1 yıl
Aslında eserin sahibi Amir Ateş isimli bir bestekar, yazılış amacı Hz Muhammed'e duyulan sevgiyi dile getirmek tabi şarkının güzelliği yıllar içinde yüzlerce kez söylenmesini sağlıyor, umarım beğenirsin :)
Soran+1 yılYa hikayesi olan eserler parçalar tamam beğeniyorum ama siyaset ve din üzerinden yapilan eserler bana samimi gelmiyo ticaret amaci güdüyo sanki tekerkek
- +1 yıl
Bu şarkının yazıldığı tarihlerde şimdikiler kısa pantolonla oynuyordu merak etme gönül rahatlığıyla dinleyebilirsin :D :D
Soran+1 yılOh iyi
- +1 yıl
Aynen belki bu şarkıyı ilk dinleşiyimden 20 sene geçti çok sıkta dinlerim çok hoş olduğundan ötürü öyle kaygılarımı köşeye bırakıp dinliyorum
Soran+1 yılAhmet aslan?
- +1 yıl
Severiz tabi <3
+1 yıl02 Yorumla
Soran+1 yılKlip çekici sese odaklanamadim
- +1 yıl
Doğru 😂
+1 yılBayar mı bilmem ama :)
https://www.youtube.com/embed/hn3wJ1_1Zsg03 Yorumla
Soran+1 yılSeni burada görmek
- +1 yıl
cümlenin devamı nasıl acaba? :D
Soran+1 yılYorgunluktan tuşları çift görüyorum:D
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/m9q-0c_brvMdinlemeni öneririm:)
02 Yorumla
Soran+1 yılAa sen biliyosun bu işi
- +1 yıl
perdenin ardındakiler güzeldir
- 00 Yorumla
Sana ezheeel atmak isterim. O dandik rapçileri göndermek isterim. Yazını okurken bayıldım ak.
05 Yorumla
Soran+1 yılTansiyonunu niye düşürdük
Soran+1 yılCici ironi thnx ops
Soran+1 yılAlo egm
+1 yıl00 Yorumla
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılNe gerdan kirdiriyo ne ağlatiyo arafta bırakıp düşündürüyo en büyük nirengi noktasıda gönül, tr toplumunun ezgi yönünden şansı yüksekte değerlendirmeleri sıfır tesekkurler dostum
- Müzik & Etkinlik konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yıl04 Yorumla
Soran+1 yılCok trend be hoşaf
- +1 yıl
ünsüz şarkı kalmadı ki yaa :D
Soran+1 yılOlmaz mı çok , erik hoşafi
- +1 yıl
Bize denk gelmiyo o zaman buldugum sarki ünleniyo uzüm hoşafi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/OIVAIBi_p9USize fazla eski gelebilir belki
022 Yorumla
Soran+1 yılNiçin
Cevap sahibi+1 yılNiçin derken?
1970 li yılların şarkısı bu, o yüzden dedim
Soran+1 yılMüzik dönem zaman mekan tanımaz ki
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama yeni yetmeler için pek öyle olmuyor
Soran+1 yılHangi tarz bu blues jazz mı free jazz mi
Cevap sahibi+1 yılBlues
Cevap sahibi+1 yılBen ileri yaşıma rağmen pek çok tarz müzikten hoşlanırım, daha doğrusu içinde emek olan sanat olan, orjinal olan her şeyi severim. Blues, Caz, Metal, Klasik Batı, Klasik yerli, Türkü, Özgün...
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılMüziğe bakışacim farklı benim
Cevap sahibi+1 yılNe gibi?
Soran+1 yılMüzikte arinma özgür alan açma diyelim biz buna müziksizte yaşayabilinir desek yeridir melodi ritim ayri ama artik trend ici popülasyon merkezi kült yapıların sürekli pazarlanmasi beni sıktı doymuşta olabilirim evet. Misal taksideyim radyoyu kapattirdim kuaföre giderim müzik açtırmam fazla müşteri yoksa vs ya da müzikli restaurantlari artik bünyem kaldırmıyo daha natural fresh mistik doğayla iç içe uyumlu özgün yerel ve etnik şarkılar canım isterse dinlerim o da arapça persçe ibranice rumca grekçe gürcüce belki kürtçe
Soran+1 yıl1 ayda belki 10 parca var yok dinlemişimdir müzisyen sevgilim oldu mesleği o okey ama onu bile kaldıramadım en önemlisi kelimelerin büyüsüne inanırım bi şarkının sözleri manasiz bana + katmiyosa melodisi ne olursa olsun kulağa lezzetli gelsede dinlemem bi yaşanmışlık bi hikayesi özelliği olmali doyduğumu yazarken yine farkettim bi bıkkınlık oluşmuş. Şarkı için teşekkür ederim gizli ya ama bu parçalarda kendini özgür hissediyo musun o an içinde
Cevap sahibi+1 yılGenelde evet.
Bu arada rica ederim.
İngilizce dışında farklı yabancı diller de bende şarkı dinlerim, Fransızca başta olmak üzere, Arapça, Sırpça ya da Almanca olabiliyor veya Afrika yerel dilleri
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBenim için dinlediğim şarkının bana farklı hissettirmesi önemli.
Bu arada orjinal Türküleri de severim. Yüzlerce yıllık tarihi olan türküler ya da anonim türküler
Soran+1 yılPatricia ne hissettin türküden bi sufle verir misin merak ettim
Cevap sahibi+1 yılPatricia Kaas'ın bu şarkısını dinlediğimde nedense hep aklıma ülkemizde ki kadınların çektikleri gelir ve bu şarkı beni hüzünlendirir.
Hüzün duyuyorsan neden dinliyorsun diye sorabilirsin, demek ki duygu yüklü şeyleri seviyorum.
Türkü konusunda ise pek çok örnek verebilirim, şu an ilk aklıma gelen Pir Sultan Abdal'ın Gurbet elde bir hal geldi başıma türküsü oldu.
Mahsuni Şerif'in Melo Koyun türküsü de geldi şu an aklıma
Soran+1 yıl
Soran+1 yılBu şarkı evim gibi hissettiriyo nasil diyosunuz evimdeymiş gibi türkü denilince hep kürtçe ezgi dengbej geliyo aklima. Demek her tabloya bakanin yorumu farkli oluyo ben patriciada özlem tutku gördüm sadece
Cevap sahibi+1 yılTabi şu var, ben Fransızca bildiğim için o şarkının sözlerinin yarattığı etki bende daha farklı olabiliyor işte.
Paylaştığın şarkı için teşekkürler bu arada, güzelmiş
Soran+1 yılEvet doğru bi dile hakim olmak o dilin zenginliğini kültürünü katar tabi kişinin gelişimine göre şekillenir ben de teşekkür ederim sağlıklı sohbet ve şarkılar icin
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, tekrar teşekkür ediyorum.
İyi akşamlar
+1 yılUlker mirzezade " o yar gelir"
Xperim sey link paslayamadim05 Yorumla
Soran+1 yılTürkü mü bu fıstık
- +1 yıl
Yok turku degil degisik bisiy dinle iste
Soran+1 yılOğlum türkü işte baktik
- +1 yıl
Sagol bende merak ediyordum turku mu die, ogrenmis olduk
Soran+1 yılBilmiş fistik ok
+1 yılEmre aydın beni biraz böyle hatırla
04 Yorumla
Soran+1 yılSözlerini okudum kasvetli
- +1 yıl
Çok güzel ve özel bence
Soran+1 yılKelimelerime anlam yükleniyo melodisinemi yoksa dinlenince aklinizda olanami özellik katiyo tartışılır
- +1 yıl
Sözlerini ben çok ssviyorum aslında Emre aydının tüm sözlerinde kendime ait birşeyler buluyorum. Mesela gitte adam olmaz dedin senden kısmı var onu bana yıllar önce bir kız arkadaşım demişti. Belli bir gün özlersin de hepimizin bunu dediğimiz insanlar vardır ya da bu kez anladımda “ kaybettim bugün kendimi hükümsüzdür sonu yok bunun boşluklardan boşluk beğendim vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim kan ve ran içinde hep kanamaz denen yerlerim “ düşün eminim sendede bir yerleri çağrıştırır. Gerçi sen muhtemelen evli mutlu çocuklu bir hanımsın ama
Biraz geç oldu, Ma chérie iyidir
04 Yorumla
Soran+1 yılQue musica boa meu deus, thnx
Soran+1 yılMüziği sevdim tanrıya bağışladım, naïka nin sarkisi olmali
+1 yılHazır gelmişken linkleri toplim
01 Yorumla
Soran+1 yılBak bakalim narsistik
queen we sre the champions
08 Yorumla
Soran+1 yılNo time for l o s e r s thnx fayzuli
Soran+1 yılAlıştınız troll sorularıma ne desek anormal geliyo fayzuli paylaştığın şarkının nakaratı
Soran+1 yılO doğru asdfh
Soran+1 yılMerci sende
+1 yılOrhan ölmez Damla damla
00 YorumlaDayan kalbim Dayan
02 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşta derdin ne beyb
+1 yılModern talking
01 Yorumla
Soran+1 yılCheri cheri lady
Rasputin
06 Yorumla
Soran+1 yılHadi len sen dinlemezsin bunu