Bazı kitaplar raftaki yüzlerce kitap arasından dikkat çeker, ne hakkında olduğunu bilmeseniz bile alıp baktırır kendine... Var mı sizin de denk geldiğiniz böyle bir kitap? 📚
Adı bile merak uyandıran bir kitap var mı denk geldiğiniz?
1. Oğuz Atay - Tutunamayanlar Alıp hediye ettiğim bir kitap bir türlü kendime alıp okumak nasip olmadı.
2. İlber Ortaylı - Bir ömür nasıl yaşanır? İlber hocanın bu kitabında ne bahsettiğine dair bir fikrim yok, kitabın ismi çok felsefik geldi bana. En kısa zamanda alıp okumak istiyorum.
Her iki kitabıda çok seviyorum. Sevgilerimle Flora🌺
Aşağıda birisi yazmış ama, benim merak ettiğim bir kitap " Benim Hüzünlü O**pularim" (site sansürler diye tam yazmadım) konusu da ilgimi çekmişti. Elimdeki kitaplar bittikten sonra alıp okuyacağım. Goodreads hesabımı düzenlemeye çalışıyorum, biraz vaktimi alıyor. İlk önce eski okuduklarımla ilgili yorum yazacağım, sonrasında yenilere geçeceğim. 1-2 ayı bulur okumam tahminimce.
anarşist banker kitabını gördüm ilgimi çekti ve tam istediğim gibi çıktı adam benim hayat felsefemin kitabını yazmış çok takdir ettim sadece ben böyle düşünmüyormuşum demekki kendime güvenim arttı