Süper Baba müzikleri tabiki. Kulak aşinalığı iyidir bende. O yıllarda bu dizinin müziklerini üflemeli çalgılarla çalardım. Daha doğrusu bir çok dizi müziği çalmayı öğrenmiştim. Bu dizinin bu iki müziği tüylerimi diken diken eder ve çocukluğuma giderim.
Özellikle Süper Baba jenerik müziği o dönemde blok flütle müzik derslerine giren tüm öğrenci kademesinin ilgi odağıydı. 😅 Benim de müziği öğrenmeye başladığım dönemlerin bam teli gibi... Ve Yeni Türkü'nün müthiş katkısı.
Aynen kardeşim. O yıllarda futbol oynarken antrenmandan gelip direk sokak duvarına oturup çalmaya başlardım. Gelen geçen izlerdi. Annem de yine napiyorsun derdi. 🤣🤣🤣 Memoli falan da dizi olarak. Onu da çalıyordum. 😀 Yeni Türkü efsanedir. ✨ Çocukluk gibisi yoktu cidden.
Evet, Yılan hikayesi bir de tam cep telefonunda melodilerin yaygınlaşmaya başladığı dönemde popülerdi. Sadece flütle değil o dönem Nokia 3210'la bile çalıp melodi yapıyorduk. :)
4400’ün müziği, Amanda Abizaid-A Place In Time, vakti zamanında cnbc-e de yayınlanırdı. Bir de Mad About You diye bir dizi vardı, Andrew Gold’un The Final Frontier adlı şarkıları hep hoşuma gitmiştir.