Müzik & Etkinlik Aynı şarkıları dinleye dinleye bunaltı geldi artık sarmıyorlar, var mı önerebileceğiniz bir şeyler? CerenKaaya Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Türkçe rap, Yabancı Pop, ya fark etmez aslında akıcı güzel olan her şeyi dinlerim ben, kaliteli olsun. Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar önerdiğiniz şarkılara tek tek göz atıyorum ona göre de cevaplar yazıyorum :) Aynı şarkıları dinleye dinleye bunaltı geldi artık sarmıyorlar, var mı önerebileceğiniz bir şeyler? Cevapla Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. It Ain't Me · Kygo · Selena GomezWe Don't Talk Anymore feat. Selena GomezCharlotte Lawrence - Joke's On YouSkylar Grey - Last One StandingRita Ora - Anywhere 0 0 Yorumla
melobaskan Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl https://youtu.be/g0nFXZ-kpL4 0 1 Yorumla CerenKaaya +1 yıl bunu da dinlemiştim baya, sonra sıktı. Yorumla
kzmddjjdjejdjf Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Bilal sonses sevmeÇatlak şanzel siltir git yoluna 0 1 Yorumla CerenKaaya +1 yıl eeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeee eeee. d Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herkes duysun İlan ediyorumSeni canımdan çok çok seviyorumSon nefesime son günüme kadarKollarında yaşlanmak istiyorum 0 0 Yorumla
Ⲁⲛlⲁყⲁⲙⲁⲍsıⲛ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şimdi list mi atalım 0 6 Yorumla CerenKaaya +1 yıl he at Yorumla Ⲁⲛlⲁყⲁⲙⲁⲍsıⲛ +1 yıl youtube.com/playlist Yorumla Ⲁⲛlⲁყⲁⲙⲁⲍsıⲛ +1 yıl Arada saçma olanlarda var onları silersin Yorumla CerenKaaya +1 yıl açamıyorum listi Yorumla CerenKaaya +1 yıl he açtım eyw teşekkür ederim Yorumla Ⲁⲛlⲁყⲁⲙⲁⲍsıⲛ +1 yıl Rica ederim Yorumla
NTkaya Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Pamela- ağla halime 0 2 Yorumla CerenKaaya +1 yıl Bence kalite yok çok monoton çöp yani, hiç sarmadı, Ben Pamelanın İstanbul şarkısını seviyorum :) Yorumla NTkaya +1 yıl Bu şarkı pamelanin değil çünkü Ferdi Özbeğen in o sadece yapılmış bir şarkıyı tekrar söylüyor 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
It Ain't Me · Kygo · Selena Gomez
We Don't Talk Anymore feat. Selena Gomez
Charlotte Lawrence - Joke's On You
Skylar Grey - Last One Standing
Rita Ora - Anywhere
bunu da dinlemiştim baya, sonra sıktı.
Bilal sonses sevme
Çatlak şanzel siltir git yoluna
eeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeee eeee. d
Herkes duysun
İlan ediyorum
Seni canımdan çok çok seviyorum
Son nefesime son günüme kadar
Kollarında yaşlanmak istiyorum
Şimdi list mi atalım
he at
youtube.com/playlist
Arada saçma olanlarda var onları silersin
açamıyorum listi
he açtım eyw teşekkür ederim
Rica ederim
Pamela- ağla halime
Bence kalite yok çok monoton çöp yani, hiç sarmadı, Ben Pamelanın İstanbul şarkısını seviyorum :)
Bu şarkı pamelanin değil çünkü Ferdi Özbeğen in o sadece yapılmış bir şarkıyı tekrar söylüyor 🙂