Kitap okuyor musunuz?

Ben kitap okumayan kitap okumaya karşı haylazin tekiydim ne edebiyata ilgisi olan nede kitapa ilgisi olan biriydim 1.5 2 senedir duzenli duzensin okuyorum ayda 1 kitap bitiriyorum minimum yani ilgini cekicek kitaplarla basla fantastik yok hary potter felan onlara hic bulasma daha hayata dair romanlar okumani tavsiye ederim kitap okumak seni farklı kılar hayatla ilgili tecruben artar.
Kitap okumayı seviyorum. Bir ara evde o kadar çok kitap oldu ki, insanlar yararlansın diye birçoğunu dağıttım 😂
Peki sıkılmıyormusunuz şahsen ben bir kitabı açsam 3,5 sayfadan sonra çok sıkılıyorum devam edemiyorum maalesef:((
Yok sıkılmam. Okumaya başlamadan önce 30-40 sayfa okumak düşüncesi ile açıyorum kitabı zaten 😂 ben biraz takıntılıyım da o hedefi gerçekleştirmem lazım 😅
Yeni bilgiler öğrenmiş oluyorum. Roman okumam ben genelde tarih, felsefe, sosyoloji ve bilimsel içerikli kitap okumayı seviyorum. Bazı etkinlikler oluyor tavsiye ederim. Bir kitap belirlenip okunuyor tartışıyorsun o konuyu.
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama aynı şehirde yeri Birlikte bir kütüphaneye gidip beraber bir kitaba başliyalimmi diyicektim hem tartışma imkanımızda olurdu
Kütüphaneye gitmeye gerek yok ki 😂 ben bu hafta İlber Ortaylı'nın İnsan Geleceğini Nasıl Kurar? kitabına başlayacağım. Sizde başlayın pazar günü tartışalım 😂
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Düzenli kitap okunmaz bence. Ne için kitap okuduğunu bilmek lazım. Ben araştırma konularımla ilgili bilgi almak amaçlı okuyorum. Ama roman okumuyorum mesela. Zevk almak için de okuyabilirsiniz. Düzenli okuyacağım diye diretmek bence mantıklı değil. Haber, sosyal medya yazıları okuyorum diyen arkadaşlar da bu mecralarda kullanılan dilin ne kadar basit seviyeli olduğunu bilerek okuyordur umarım.
Kitap okumuyorum fakat bol bol Haber Altyazı yorum falan okuyorum
Bu alışkanlığı kaybetmiştim başlayacağım inşallah tekrar
Nedense bana çok sıkıcı geliyor mesela kitap okumak sıkıcı geliyor ama o kitabın dizisi filmi yapılsa severek izliyorum
Kitap çok okurum. Sayfa sayısı değişir ama günlük 1 kitap bitirebiliyorum. Elimdeki kitabın kalınlığına ve ne kadar merak ettiğime bağlı
Evet her gece mutlaka okurum. Vakit buldukça gündüzleri de okuyorum.
Önceden çok okurdum ama şimdi okumuyorum maalesef
Evet okuyorum tabi ki😀
Evet var guzel. oluyor
Evet çok severim
Aslında bu soruyu şu yüzden sormak istedim ben okuma alışkanlığı kazanmak istiyorum ama ne zaman bir kitaba başlasam 3,5 sayfadan sonra çok aşırı sıkılıyorum devam edemiyorum siz bunu yaşıyormusunuz
Kendi zevkine göre kitap okumalısın demekki okuduğun kitaplar senin ilgi alanın değil
Okumuyorum
Okumuyorum
Çok severim
Hayır
Okumuyom
En İyi Erkek Görüşü