Eskiden Beyaz Show vardı tvde. O programda en sevdiğim içerikten birisi de "Şarkılarla Yaşayan Adam" dı. Bilen bilir. 😂 Gün içinde ne yaşarsa şarkıyla karşılık veriyordu. 😂😂 Ben de şu an uyku sorunu yaşıyorum. Uyumama nedenimi ise Toygar Işıklı'dan şu dizelerle ifade edebilirim: "Korkuyorum, cesaretim kayıp. Dünya mı zor, bünyem mi zayıf. Derdime suları katıp katıp içiyorum." İç muhakeme yaptığımız saatler neticesinde fjdjdj ◇Peki ya siz şu an içinde bulunduğunuz durumu/ruh halini hangi parçayla, hangi dizilerle anlatırsınız? 💫
Şu anki durumunu/ ruh halini bir şarkı sözü ile anlatabilir misin?
Söz yok bunda gerçi ama uyurken bu şarkı açıktı. 2-3 kere döngüye bırakmıştım. :D Sözleri kendiniz koyun işte.. :) Kemana bayılan birisi olarak, şarkının kendi sözün var zaten.. Tüm duyguları içimde canlandırıyor..
sevgiyi her düşündüğümde beyaz bir güvercin olur uçurduğumda gökyüzüne... bana geliyorsa dönüp te bilirim… artık 'o benimdir 'derim
dönmüyorsa gökyüzünden gidiyorsa bildiğince artık “o benim değildir” der hüzünlenirim..
güvenle birini sevdiğinde yaşanmış ve yaşanacak tüm duygular onun la anlam bulur.. yüreğe ilmek ilmek onunla dokunur… adı ne konursa konsun sevginin… önemi olmamalı renginin cisminin cinsiyetinin…
bir bütünse yürek senindir tüm mutluluklar ancak hissettiğinde anlam bulurlar
Şuraya bırakayım umarım hangi önemli 2 duygu hakkında olduğnu anlayabilirsin.
Yalnız yalnızın halinden anlar yalnız Cılız ağacın tenine balta değdi Kaldıramadı bunu görmeyi, kaydı gitti yıldız Yıllar altın, çalan hırsız Yaşamak çırpınmaktan farksız
Kitapsızın biri için Karakolluk olasım var Düne tövbeli yarınlarım Tövbemi bozasım var Güya, güya, güya Bu bi' rüya, rüya, rüya Güya, güya, güya O da âşıkmış bana güya
Death Note herkesin giriş animesidir. Eğer amazon prime hesabın varsa Dororo ve invincible çok güzel ama biraz vahşet içerikli animelerdir. Netflix hesabımda 2 sezon Castlevania izlemiştim :D bizim Fatih Sultan Mehmet ile Kazıklı Voyvodo olarak bildiğimiz Eflak Boğdan valisinin güya Dracula halini anlatıyor :D ama fena değildi.
Castlevania dikkatimi çekti 😄 Tamamdır zihnime not ettim bunları. İlk animemi izler izlemez ise bir soruyla burada olacağım! 😂😂 Soru fikri için de teşekkür ederim hahah 😁
Anime denilmiş. Uğramazsam ayıp olurdu. Fullmetal Alchemist Brotherhood da tavsiye ederim. Felsefesini anlamadıkça sıkıcı gelen yerleri olabilir ama. Fikri çok iyi...
Yok sadece o değil. Asıl felsefesi biraz daha insan Tanrı ilişkisi üzerine. Varoluşu sorgulayan bir anime. Dikkatle izlenmesi gerekiyor aslında. Yorumlara bakma internette. O çok yanıltır. Bütün animeler için aynı şeyi düşünüyorum. Yorumlara bakma.
Kırgınım, Ait değilim bu dünyaya Yorgunum Fakat duy diye sesim gür hala Kaç şarkı, kaç şiir seni yazacak satırlarca? Yoksun ya, dünya yıkılsın üstüme canım yanmaz.
Soru sahibi sag olsun sayesinde ruh halim bu parçanın dizilerindedir. "Ben insanlar dargınıyım Dertlilerin yorgunuyum Sanki felek vurgunuyum Sanki felek vurgunuyum Bu halıma gülen zalım" gözellikle son mısra sana gelsin