Oku güzel insan... Okumaya aşık ol ki insanı kamil olup önce kendine ardından da etrafına ışık huzmeleri saçabilesin.. Ve iç huzuruna giden yoldaki basamaklardır bazı öğrenceler..
#Lauraemy
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer okurum, ama hikaye roman tarzı şeyleri lisede bıraktım.
gazete, dergi, haberler, mesleki kaynaklar, kişisel gelişim, felsefe, tarih gibi gerçekçi şeyleri okumayı severim, en uzun yazıları bile hiç zorlanmadan rahatlıkla okuyorum.
işim de zaten sabahtan akşama kadar teknik teknolojik bir şeyleri okumayarak ilerlenebilecek bir iş, haliyle göz yorgunluğum oluyorum, ayrıca bir roman hikaye fantazisi yapamıyorum. alışık olduklarımı daha hızlı rahat anlar şekilde okuyorum. böyle ışık saçarmıyım sanmam, biraz ebedi takılmak lazım, hep ansiklopedi gibi takılınca insan biraz yaw he sanırım.
çok nadirde olsa şiir okuyarak o boşluğu doldurur gibi oluyorum, ama kendimi kaptırmak istemiyorum, çünkü normalde çocukluğu gençliği romantik olan birisiydim ve öyle olmanın bir faydası olmadığı olmayacağını nesnel üniversite eğitimine başlarken ilke edindim, dünyanın nesnelliğine uyum sağlayıp nemalanmaya baktım. bu şekilde istediğim bir çok şey de oldu doğrusu. şimdi gün geldi, bahsettiğin boşlukla tekrar karşılaşmaya geldi, ama kalbi büyük insan olmaya değer bir dünya ve insanoğlu hissediyor muyum dersen, o da yok. benim için imkansız gibi bir şey. ışık saçabilenler çok şanslılar, o ışığı muhafaza etme motivasyonuna değer bir çevreleri olmalı.
2018 yılında Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümü okudum bitirdim şu anda herhangi bir okul okumuyorum zaten emekli olmama oy 6 yıl 2 ay kadar bir zaman kaldı
Genelde oturup roman ve kitap okumak yerine dini bilgiler ve ilmihal kitapları okumayı tercih
Tabii ki fırsatım oldukça da okuyorum
Cevap
2Cevap
Okurum. Bu zamanlarda fazlasıyla yalnızım. Kitaplarım bile bana sırt çeviriyor. Ama daha önce de dediğim gibi, yüzsüz gibi onların peşinden gidiyorum.
Okumak çok abartılıyor. Okumayı seven birisi olarak söylüyorum.
Pişt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?