Sağ ol 🥰🙏🏼 bir de bu kadının sesine benzeterek söylemeye çalışmıştım ama bir ikisini de dinler misin sesim benzemiş mi bu kadına? Kadının sesi youtube.com/shorts/987TtdvSi3E?feature=share
Gitmedim ama yurt arkadaşım yüksek lisans için gitmişti o anlatmıştı. Ki zaten herkes biliyor nasıl bir yer. Ne saglik ne güvenlik hicbir şey yok. Havası dahi kirli. Hayalin için çok yanlış bir yer seçmişsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gerçekten çok güzel, bir zamanlar ben de çok hint müziği dinlerdim aksan tonlama falan gayet iyi sesin de çok güzel
Çok sağ olun ben de aksan farkı çok var mı diye düşünüyordum tam da 🙏🏼😌🥰
ayyy bence çok güzelllll
Sağ ol 🥰🙏🏼 bir de bu kadının sesine benzeterek söylemeye çalışmıştım ama bir ikisini de dinler misin sesim benzemiş mi bu kadına?
Kadının sesi youtube.com/shorts/987TtdvSi3E?feature=share
Benim sesim https://voca.ro/1bhxKUBIKwtH
bence çok güzel yaa ben bayıldım cidden çok iyi
Hintli gibi
O kadar benziyor mu ya hintlilerin sesine?😍🥰
hihi aynısı
Hintlilerle ilgili herşeyden nefret ediyorum
Neden ki?
En başta pisler. Bu pislik fiziken de var ama kafa olarak da pisler.
Evet bizim ülkemizde de çok var eminim iyisi temizi de vardır.
Tabiki temizi de vardir. Ama genel olarak pisler. Araştırsan görürsün. Hijyene önem veren orta halli bi insansan orada yemek bile yiyemezsin.
Evet okumuştum her yerde fareler falan varmış
Şehrin pis olmasının sebebi insanlar. İnsanlar da bizzat pis aşırı derecede. Daha yazmak istemedigim neler var da neyse pisler işte
Yazın lütfen ben de öğeneyim. Hayallerimin ülkesiydi çünkü orası... Gittiniz mi oralara hiç acaba?
Gitmedim ama yurt arkadaşım yüksek lisans için gitmişti o anlatmıştı. Ki zaten herkes biliyor nasıl bir yer. Ne saglik ne güvenlik hicbir şey yok. Havası dahi kirli. Hayalin için çok yanlış bir yer seçmişsin
günah mı çıkartıyoruz napıyoruz fkfkf
Abi ne alaka ya hintçe ve günah nasıl bağdaştırdın hacı 😫
uhrevi bi ortamda söylemiş gibisin ne bileyim etkiledi beni
Ses tonun gayet iyi yani