Güncellemeler
+1 yıl
Zevkler ve renkler tartışılmaz insanların görüşleri tercihleri kimseyi ilgilendirmez dinlediğim şarkıya dil uzatanlar vatan severler dinler bunun gibi şarkıları siz ne anlarsınız size bu şarkıyı beğendiniz mi beğenmediniz mi diye sormadım ben beğendim beğenerek dinliyorum sizleri ilgilendirmiyor işinize bakın soruya düzgün cevap verenlere de ayrıca teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şu an bunu dinliyorum
https://youtu.be/1ev0VEdXZVQ🥱iyi geceler
🌙🌸🌸
Bekliyorum ama vermeyecek zaman seni bana yeniden.." ağır ağır söylüyor ve dinletiyor bende şarkıların modası çabuk geçer ama
😎😎😎
Kafama göre oyle müzik zevki yok ama kulağıma hoş olanı severim
.
Yine sen ve Ahu figan dilber araba için favorim bu ata
Resul dindar Nayino şimdi dinledigim tabi
Türk olan ya da ne mutlu türküm diyen herkes dinler bu siyasi görüş veya ırk din meselesi degil yaşadığın toprakların meselesi
Evet iki gevşek zibidi benim dinlediğim tarza dil uzatıyor birisi geldi yine bozkurtcu kezo demiş biriside zevkini beğenmedim demiş doğuştan bozkurtcuyum bunu kimse ilgilendirmez
Yani sanki vatan hainisin boş ver
Aynen abi teşekkür ederim
Rica ederim kimseyi dinlediğinden düşüncesinden kinamiyorsak kimsede başkasını kinamayaz
Haklısın abi milletin huzurunu bozmaya kaçırmaya geliyorlar böyle
Emel sayın duydum ki unutmuşsun
Gözlerimin rengini
Sabit bisey yok ne denk gelirse
melike şahin nasır
Kırgın çiçekler
Puppe Rammstein
Zevkini beğenmedim knk
Bunumu sordum sana zevler ve renkler tartışılmaz ben bayılarak dinliyorum vatan şarkılarını siz beğenmeyin
Geldi bozkurtcu kezolarda
Zevkimin nasıl olduğunu sanamı soracaktım sanki seni ilgilendirmez sen ne anlarsın vatan severlerin hoşuna gider bu şarkılar istediğimi dinlerim bunda özgürüm bu benim tercihim seni alakadar etmez