Gün boyu dilimde takılı kalan o parça: "Yangın düşmüş kor kor Yanmış gönlüm yer yer Duydum sağdan soldan Vazgeçmişsin benden. -------------------------------------- Doldur bardak dolsun Yanmış gönlüm yansın Sana da aşk olsun Vazgeçmişsin benden." 🎶❤
Yoksa bile bir parça dilinizde, artık var! 😂 Teşekkürler İğrek. 😎✌️
Bozuk plak gibi dilinize takılan bir parça var mı?
Emir Can şarkılarını ezbere bilen biri olarak, bıraktım artık dinlemeyi. Bu ara dilime takılan şarkı Gülü susuz seni aşksız bırakmam. Aşkla alakası olmayan birinden hatırası var.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç duymamıştım daha önce baktım ama bana pek hitap etmedi 😅
Eski insanım ben. Şarkılar da eskidir bende. Bu şarkı dün doğum günü olan 6 ay önce kaybettiğim biriyle dinlediğim bir şarkıydı. Şu an onun odasında yapayalnızım.
Normal zamanlarda genelde herhangi bir şarkı dilime takılmıyor ama özellikle bazı sabah uyandığım vakitlerde, henüz afyonum patlamadan önce, aklıma hangi şarkının geleceği belli olmuyor.
Sözsüz parçalar benim de hoşuma gidiyor ama sanırım bu nota işlerinden pek anlamıyorum 😅 teşekkürler parça paylaşımı için, farklı bir şey görmüş oldum ben de
Hadi be kaçtı eig yapma ama bunu bana çok çalıştım hayatım senden bir eig almak üzerine kuruluydu zaten kdkxofdkdkdd Artık gelecek sene çok çalışıp bir daha denerim jdofodkfkfc