Müzik & Etkinlik Tek bir klasik kitap önerebilme şansınız olsa bu hangisi olurdu? 1uçurtmaavcısı Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor En sevdiğiniz klasik kitap nedir? Güncellemeler+1 yıl Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim 🌸 Tek bir klasik kitap önerebilme şansınız olsa bu hangisi olurdu? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kallabillii Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nerenin klasiği olduğu belirtilmediği için Polonya klasiklerinden "Henryk Sienkiewitz - Ogniem i Mieczem" diyorum. 0 2 Yorumla 1uçurtmaavcısı +1 yıl Polonya klasiği hiç okumamıştım teşekkür ederim Yorumla Kallabillii +1 yıl Çok iyidir. İyi okumalar. Yorumla
coldmater Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sefiller yazacaktım•́ ‿ ,•̀ o zamannn Kürk Mantolu Madonna 0 8 Yorumla 1uçurtmaavcısı +1 yıl Sefiller gözümü korkutuyor çok kalın ::S Yorumla coldmater +1 yıl Başlasan biter akıcı bir kitap. Bende yavaş okuyorum normalde ama inan bir tarihi roman karşısında çömez. Ama olay güzel. Kurgusu güzel. Yorumla 1uçurtmaavcısı +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla coldmater +1 yıl Ne demek. Sabahattin Ali'nin o kitabını da oku okumadıysan. Yorumla 1uçurtmaavcısı +1 yıl Yarın kitap alışverişi yapacağım sefiller jane eyre ve kürk mantolu madonnayı listeme ekledim 😊 Yorumla coldmater +1 yıl Yer Altından Notları 'da alabilirsin. O da güzel ve Portal Kanalında kitap üzerine inceleme de var. İzleyince daha bir kalıcı oluyor birde dijital kitap okumayı seviyorsan Z Library 'den de indirebilirsin her türlü kitap var ücretsiz Yorumla 1uçurtmaavcısı +1 yıl tamamdır çok teşekkürler 🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla coldmater +1 yıl Ne demek 🌺🦋 Yorumla
Yabancıpanda2 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl uğultulu tepeler 1 3 Yorumla 1uçurtmaavcısı +1 yıl Onu aldım yarın başlıcam 🌸 Yorumla Yabancıpanda2 +1 yıl beni çok etkilemişti umarım seversin:) Yorumla 1uçurtmaavcısı +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Nerenin klasiği olduğu belirtilmediği için Polonya klasiklerinden "Henryk Sienkiewitz - Ogniem i Mieczem" diyorum.
Polonya klasiği hiç okumamıştım teşekkür ederim
Çok iyidir. İyi okumalar.
Sefiller yazacaktım•́ ‿ ,•̀ o zamannn Kürk Mantolu Madonna
Sefiller gözümü korkutuyor çok kalın ::S
Başlasan biter akıcı bir kitap. Bende yavaş okuyorum normalde ama inan bir tarihi roman karşısında çömez. Ama olay güzel. Kurgusu güzel.
Teşekkür ederim 🙏🏻
Ne demek. Sabahattin Ali'nin o kitabını da oku okumadıysan.
Yarın kitap alışverişi yapacağım sefiller jane eyre ve kürk mantolu madonnayı listeme ekledim 😊
Yer Altından Notları 'da alabilirsin. O da güzel ve Portal Kanalında kitap üzerine inceleme de var. İzleyince daha bir kalıcı oluyor birde dijital kitap okumayı seviyorsan Z Library 'den de indirebilirsin her türlü kitap var ücretsiz
tamamdır çok teşekkürler 🌸🌸🌸🌸🌸
Ne demek 🌺🦋
İvan Gonçarov - Oblomov
uğultulu tepeler
Onu aldım yarın başlıcam 🌸
beni çok etkilemişti umarım seversin:)
Teşekkür ederim 😊
Kumarbaz
Sefiller
Sefiller
sefiller
Ben kitap okumuyorum